Eilisen niittien täyteisen iltapäivän vastapainoksi meillä oli illalla ohjelmassa jotain niin maailman suloisinta, ettei tosikaan. Kattokaa ny!


e3

e3

Kavereiden uusi perheenjäsen nimeltä Myy. Gnaah tätä koirakuumetta! (Anteeksi Nöpö, olet tietysti rakkain).


e1

e1


e4

e4

Olen ollut tänään luistimilla koko päivän ja reidet ovat ihan muusina. Ensin joukkueen parin tunnin treenit ja päälle vielä musiikkivideon jatkokuvaukset huuuh. Odotan kyllä todella mielenkiinnolla mitä sieltä valmistuu.

Viikonloppu mennyt kuin siivillä, nytkö muka on jo sunnuntai-ilta :o

Kommentit (14)

Olga
3/14 | 

On kyllä suloinen. :) Pakko kysyä, että minkä rotuisen koiran ottaisit, jos voisit? Ison, pienen, keskikokoisen (kirjoitin ensin keksikokoinen, se olisikin melko mini! :D), onko joku tietty rotu mielessä?

Mika
8/14 | 

Oi, kun on söpö koira. Vähän kuin nöpö. Ilmoittele sitten Niina kun se musiikki video valmistuu.

Kalypso
10/14 | 

Heh, poikaystävä tuli katsomaan, mitä täällä kiljahtelen yksinäni.. :D On se söpö! Ja vaikka en olekaan monella tapaa kovin perinteinen nainen, niin pakko myöntää, että mies+eläin -kuvat ovat aika liikkiksiä. <3

Saako vielä kysyä, että mistä tuo Sakun ihana valkoinen paita on? Olen pyöritellyt mielessäni ostavani moisen poikaystävälleni, koska sekä väri että malli sopisivat sille niin täydellisesti.

Jossu
12/14 | 

Meidan koira2 (eli nuorempi kahdesta) on tuollainen vaikka onkin jo 2 vuotta. Kun haimme Maggien kotiin niin se oli 7 viikon ikaisena Pleikkarin ohjaimen kokonen ja nyt vahan yli 2 vuotiaana painoa on 2kg ja kokoa vesimelonin verran. Ego silla on isompi kuin Tanskandoggilla.

Nuo sinun kuvat ovat kylla ihania ja koiranpentukuume on kylla kova :)

Jiksu
13/14 | 

Joo, olen kokorasisti, mutta... ei tuo ole koira. Se on rotta. Korkeintaan koirankuvatus.

Mä en yksinkertaisesti osaa olla pienten koirien kanssa, kun olen koko ikäni tottunut vain isoihin palveluskoiriin. Pelottaisi, että astun tuon päälle. :D

mariia
14/14 | 

apua! tää lisää mun koirakuumetta entisestään! oon jo monta vuotta halunnu juurikin tuollaisen pikkusen! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011