Aina osuu jokunen lämmin päivä pikku pakkasten keskelle, että tarkenee lähtemään kylille vuorillisella trenssillä. Tämä vanha hevosprinttinen takkini on matkamuisto Lontoosta, muistaakseni. Voi olla Liverpoolista tai Manchesteristakin.

Huomasitteko sanan kylille? Siitä tuli mieleeni että vaikka Akaa on toki nykyään kaupunki, mutta niin kauan kuin jaksan muistaa, olen käyttänyt sanaa kaupunki tarkoittaen Tamperetta. Jo silloin, kun asuin vielä vanhempieni kanssa. Kun lähdettiin kaupunkiin, lähdettiin Manseen. Amurissa asuessa keskustaan lähteminen ilmaistiin että lähdetään kaupungille. Toijalan keskustaan lähteminen on yhtä kuin mennä kylille.


Nopeasti katsoen hevosia ratsastajineen ei juuri erota, printti näyttää enemmän kukkasilta kun kaukaa tiirailee. Mutta siellä ne pinkit kaksikot kiitävät.
Neosensin korkkarit toimivat syksyisin mahtavasti, ne ovat paksua nahkaa järeällä kumipohjalla, eli käytössä melkein vastaavat kuin mitkä tahansa nilkkurit. Nyt kun steppasin näillä kengillä pitkän kauppareissun, tulin taas miettineeksi että miksi edes käytän muista kenkiä. Neosensillä on kyky helliä jalkaa niin hyvin, että tennaritkin jäävät kakkoseksi. Joku tässä lestissä on että se istuu jalkaani täydellisesti, ja pehmustettu päkiä vielä lisää pumpulilla kävelemisen tunnetta. Suosittelen lämmöllä testaamaan jos osutte silmäkkäin kyseisen merkin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Ankka

Olen kotoisin Akaan Toijalasta. Ihan kiva, että sinulla on motivaatiota pukeutua Toijalan kylille. Ajoin keskustan läpi muutamia viikkoja sitten. Kylä on autio tyhjine liiketiloineen. Kadulla käeli ehkä kaksi ihmistä. Pienet kylät ja kaupungit autioituu Suomessa kovaa vauhtia. Tämä on vain raaka totuus:) Ideapark on liian lähellä!

Ninotchka

Ihanat ja persoonalliset popot!

Olen jo pitkään miettinyt että miksi, oi miksi, naisille ei tehdä oikeasti MUKAVIA korkokenkiä. Siis juurikin pehmustetulla pohjalla ja ennen kaikkea päkiällä. Mikä markkinarako tuossa piilisikään! Mä en muita kuin korkkareita sen jälkeen käyttäisikään.

Mulla on ollut muutamat pehmustetuilla pohjilla varustetut ja kauniit Aasiasta ostetut korkkarit, eivätkä ne edes maksaneet maltaita. Ihan halpistuotantoa. Rakastan Minna Parikan korkkareita ja omistan niitä kuudet parit mutta...muutaman tunnin jälkeen niilläkin seisominen on yhtä tuskaa. Silti nekin on hinnoiteltu pilviin. MIKSI me naiset siedämme tällaista. Miksi me emme vaadi designkorkkareilta myös mukavuutta!! Ei se esteettisyys ole mikään hemmetin este sille, että kengät olisivat myös todella mukavat jalassa. Eivätkä aiheuttaisi terveyshaittoja.

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015

hassua! Laitoin sulle kuvakaappauksen mun blogin sivupalkista. Siellä näkyy, et sun viimeisin postaus on otsikoitu "mini rodinit mielessä" :D Ei sillä että meilläkään montaa Rodinia olisi tai että olisin seonnut merkkiin, ennemminkin kiinnostuin et mitkä sun suosikit on kun en itse niin välitä merkistä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011