Ette usko, kuinka hiljaiseksi menin, kun avasin erään pakkauksen. Tarkemmin sanottuna leggingspaketin. Siellä piti olla kauniit pitsileggarit...


pyöräilyhousut

pyöräilyhousut

PYÖRÄILYHOUSUT!!!! En ole varmaan ikinä nauranut vaatteiden vuoksi näin paljon. Ikinä. Huutonaurua. Vedin ne jalkaani ja hekotin peilin edessä vedet silmissä. Tämä ei välttämättä aukea ihan jokaiselle, mutta osa varmasti tietää minun asenteeni pyöräilyhousuja kohtaan? Siteeraan itseäni: helvetti jäätyy, ennen kuin minun päälläni nähdään pyöräilyhousut.

Ja nyt omistan sellaiset. Vahingossa. Voi luoja. En pääse tästä yli ikinä.

Ps. järkytys numero kaksi, Saku sanoi että ne olivat tosi kivat. Meninköhän nyt ihan varmasti naimisiin oikean miehen kanssa hahhah :D

Pps. mitä seuraavaksi? Miksi oikeastaan hangoittelen turhaan vastaan, jään odottamaan mielenkiinnolla, että löydän jalastani kloorivalkaistut länttifarkut.

Ppps. hienot pitsipyöräilyhousut saatavilla, brand new, never been worn!

Kommentit (90)

6/90 | 

Ai säkin tykkäät kloorivalkaistuista länttifarkuista! ;-----------D Sitten ne vasta hienot on, jos persiissä on vielä' joku kruunun kuva (siinä hiukan vaaleanpunaista) ja niitä "timantteja"´!!1

Sanska
7/90 | 

Oonkohan vielä aamukoomassa, oli iteki pakko revetä ääneen :'oD Voin kuvitella oman ilmeeni jos jotaki vastaavaa tapahtuis :oDD

8/90 | 

Kiitos tästä aamun piristyksestä! Oon kerran aiemmin eksyny lukemaan sun blogia samalla reaktiolla. Pakko ruveta ramppaamaan täällä kun saa aina naurut... :) Ja siis kiitos vain kivoja muotivinkkejäkin siinä sivussa. Lämmintä syksyä ja mainiota jatkoa sulle ja pyöräilyshortseille :)

Heidi
9/90 | 

Kiitos, ei nää yhtään töissä kato miks sain naurukohtauksen heti koneen avattuani... :DD Töitähän tässä tehdään toki...

Kiisa
10/90 | 

Mulle kävi tismalleen samoin! Taitaa olla just samat "legginsit". Voi sitä järkytyksen (ja vitutuksen) määrää, kun avasin sen paketin. Kannattaisi varmaan tiirailla tarkemmin niitä mallikuva paketin kyljessä.

MM
12/90 | 

:DDDD pitsiset pyöräilyhousut, yääh! Vai oisko noi vaan lyhempikinttusille pitkät leggarit? Musta ne näyttää mun housuilta... ;) vaikken pitsiin olekaan vielä sortunut.

Ellu
14/90 | 

Aika hirveet! :D :D Mut olis aika huvittavaa nähdä päivän asu kun sulla olis noi päällä :D

T-MR
16/90 | 

Mulle on käynyt kans ihan samoin. Mistä "legginsit" tilasit? Omani tilasin Nellystä ja kuvassa olivat täys pitkät ja jopa lahkeista rypyssä, kun paketti tuli oli minuakin vastassa pyöräilyshortsi malli ;D

Niina
18/90 | 

Mun mielestä nuo näyttää enemmän capri pitusilta leggareilta kun pyöräilyhousuilta, mutta ehkä noin pitkäsäärisen naisen jalassa ne näyttävät jo pyöräilyhousuilta. yleiskäsitykseni puöräilyhousuista ovat vain vielä puolet lyhemmällä lahkeella. Itse kun olen tälläinen lyhyt tantta :D

hah
38/90 | 

Jossakin siis luki leggins..? Eikö se kuitenkin tarkoita pitkiä lahkeita. Toki näin kesällä paljon niitä capripituisia ihmisten päällä eli sellaiset noiden kai on tarkoitus olla, mutta 160 senttisillä.

Voithan sä noita kotona pitää, kun miehesikin tykkää. ;)

nunu
44/90 | 

sain myös äskettäin lahjaksi mustat pitsilegginsit jotka paketista avattaessa paljastuivat pyöräilyshortsipituisiksi - kappahlista ostettu, eikä paketissa todellakaan ole minkään valtakunnan mainintaa että ovat lyhyet, lukee vain muutamaan kertaan että leggins... käyttämättä jää, täälläkin xD

onkohan tässä joku salaliitto taustalla jos jo kolmen eri paikan (nelly.com, lindex, kappahl) legginseissä on sama "vika"?

Maira
47/90 | 

Mitä eroa on leggareilla ja pyöräilyhousuilla? Varsinkin niillä ei-täyspitkillä leggareilla? Mun mielestä ne on sama asia. Oon tietysti ehkä väärässä :P

hemuli
52/90 | 

Mä sen malliston vilkaisin just läpi pari päivää sitten ja pakenin koneelta kauhusta kirkuen :DD

NasuKristiina
54/90 | 

Mums, mitkä söpöset lahkeelliset kapineet(en keksinyt noille oikeaa nimeä).Mutta hei,voithan aina ilahduttaa Sakua noilla vaikka ihan kotioloissa. Hän kun kerran tykkäs noista, mitä sitä ei tekis oman armaansa eteen, heh.

Um
55/90 | 

Ei tuota materiaalia pystyisi käyttämään jotenkin toisin? Kivan oloista pitsiä kuitenkin.

56/90 | 

Hehe kohta joku tekee vielä Facebookiin sivuston, ja kun on ihmisiä tarpeeksi kerääntynyt sinne niin Nellina pukee pitsipyöräilyhousut päällensä ja esittelee blogissa. :D

Henna
58/90 | 

Sittenkö sulla on ne länttifarkut jalassa niin menetän kyllä lopullisesti uskoni ihmisten tyylikkyyden kanssa :D oot ollu jotenkin aina se järjen ääni näiden älyttömien villitysten kanssa

59/90 | 

Haha! Ja näyttävät vielä vähän sellaisilta ylipitkiltä pyöräilyshortseilta, melkein capreilta. Vaikka riippuu tietty kans kantajan jalkojen pituudesta... Hehhe, mutta voin kuvitella repeämisen kun odotti jotain muuta :D Sakuhan voi sitten ottaa ne kun tykkäs niin paljon. ;)

Cecilia
61/90 | 

Hej! Näin (älä tapa mua jos oon sokee) muistaakseni Lindexissä mustia pitsileggareita.
(Toivotaan, ettei olleet pyöräilypökiä :D)
Ei siis mitäihmeenihmettä! Ja Sakulle: pyöräilyhousut. ovat. TARKOITETTU. ainoastaan. pyöräilyyn. :)

Cecilia
63/90 | 

Ai... Sä OLITKIN ostanut ne Lindexiltä... :D
No enpä sitten ookkaan nähny pitsileggareita sulle. :D
Hyvä tietää, onneks en ite ostanu niitä.
Voi lol oikeesti. Legginssit on yhtäkuin pyöräilyhousut...
Minne tää maailma on menossa?!

64/90 | 

Voi Reps ja Kops näitä kommentteja. Tiesitkö, että siellä mistä olen kotoisin miesten pyöräilyhousuja sanotaan pallihousuiksi XD. Pakko oli kantaa korteni kekoon.

kl
65/90 | 

Tunnustetaan, suuntaan huomenna Lindexille. Tälläselle pygmille vois kerrankin olla caprimallin legginsit olemassa! :D

67/90 | 

hahah, eikun Cheap mondaylle tilausta. Eikös niiden uusi mallisto sisällä aika hyvin Fiorella-läikkä-farkkuja. :'D

Mia
68/90 | 

Ehkä toi on joku kohtalon merkki ja kohta sä huomaatkin rakastavasi pyöräilyhousuja :DD okei toivottavasti kuitenkaan et.. ;)

jenny
69/90 | 

Voi APUA!!! Mun kaverin tytär on yläasteikäinen, nyt sitten tiedetään miten se pukeutuu ensi vuonna! Kamalaa!!!

Tei
70/90 | 

Ehkä voisit käyttää noita hameen alla varmistamaan, ettei strategisia paikkoja näy... ;D kyllä sä jonku tarkotuksen noille vielä keksit!

Mutta hei, lindexillä on ollu semmosia ihan täyspitkiä pitsilegginsejäkin. Mulla on sellaset. Kannattaa tosiaan tarkastaa aina se pikkukuva siitä paketista ja varmistaa vielä kassalla myyjältä, mitä paketti sisältää.

Jenna
71/90 | 

Lähetä mulle kuoressa :D Tällaselle lyhytjalkaiselle 150-senttiselle noi vois hyvinkin olla caprit :D

komppaan ideaa!
77/90 | 

Minä yritin koko kesän ajan löytää nättejä "minileggareita" -eli kai sitten pyöräilyhousuja - tunikoiden kanssa käytettäväksi.
Olen liian monesti huomannut, että pitkät legginsit, housut, shortsit, hame tai edes sukkahousut eivät aina ole tunikan kanssa se paras yhdistelmä. Etenkään jos kyseessä on naisellisempi, mekkomainen tunika ja/tai ulkona on helle. Riittäisi hyvin jos tunikan alta vilkkuisi söpöt lahkeet, joiden pituus olisi polven yläpuolelle.

Pitsipyöräilyhousut kuulostaa siis lupaavalta lisäykseltä kauppojen tarjontaan, koska toistaiseksi olen löytänyt vain mummolookia tai urheilumeininkiä edustavia pyöräilyhousuja tai pitkiä alushousuja.

Minusta tuo minileggins olisi positiivisempi termi pyöräilyhousuille siinä tapauksessa kun materiaali ei ole tarkoitettu urheiluun eikä vaate löydy urheilukaupoista.

En siis todellakaan halua boikotoida "kauniiden pyöräilyhousujen" yleistymistä vaan päinvastoin, koska olen 160cm ja keskipituiset legginsitkin ovat minulle nilkkaan :)

Janika
78/90 | 

mitäs kaikki täällä hekottelee, noihan on hienot ku mitkä. ;D täällä vapaaehtoinen adoptio äityli. :) hyvät 'en halua vilauttaa mekkoni alta' pökät (paitsi ehkä pyöräilyhousuja, en muuta)

Ver
79/90 | 

Kaverin kanssa onnistuttiin molemmat tässä.
Kaverini kuvitteli ostavansa pitsisukkahousut, onnistui ostamaan pitsisukat, itse ostin noin viikko tapahtuman jälkeen samaiset pyöräilyhousut kun luulin niitä legginseiksi :D

Sukkaosastolta
81/90 | 

Ihan shortsit nuo on eikä caprit, vaikka ehkä sitten lyhytjalkaisella sellaiset olisivatkin. :) Pakkauksessa oleva kuva tosiaan näyttää lahkeen loppuvan polven yläpuolelle. Harmi ettet sitä jo ostaessasi huomannut. :/

90/90 | 

Sievät *tyrskähdys*

En tiedä mikä mielenhäiriö itselle tuli, mutta harkitsin kaksi minuuttia H&M onlinessa kuparinmetallin...mikälie...väristen pyöräilylerbojen hankkimista (öbaut hintaan 4€). En hankkinut ja hyvä ehkä niin. TOISAALTA kuka tietää miten ubertrendyt ne olis olleet mustan kellohameen alla?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015