Auringonpaiste on huumaavaa! En voi käsittää miten selviän joka vuosi suunnilleen järjissäni talvesta, minä todella vihaan talvea. Ja kuitenkin talvikauden hitaan kidutuksen ja mielialan laskun unohtaa parissa päivässä, kun aurinko paistaa ensimmäistä kertaa kunnolla ja puut humahtavat vihreäksi. Olen syntynyt keskellä heinäkuuta, joten oooo kesän lapsi mä selvästi alitajuntaisesti oooooon, vaikka alkusyksystä periaatteessa eniten tykkäänkin.

Tämä juttu toi hymyn huulille. Paljain kintuin ulkona, ilman takkia, pipoa ja hansikkaita. Ilo irti!


Ja ihanaa oli myös lounas ystävien kanssa auringonpaisteessa Laukontorilla. Salaattini tuli pöytään about pari tuntia myöhemmin kuin muiden, mutta ei se lopulta haitannut vaikka odottavan aika oli TODELLA pitkä. Onneksi Hanna antoi minulle oman leipänsä järsittäväksi odotusajalla, niin palasin taas zen hymymoodiin enkä mennyt murisemaan kokin ikkunan alle. Citykarhu vapaana, varokaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011