Ensiksi vietin pari tuntia tatskaneulan alla Precious Tattoossa Hexan käsittelyssä ja sen jälkeen oli treffit. Treffinikaverina White Trash Diseasen valtiatar eli Pispalan pirpana Nata! Huikee likka, Sakukin oli ihan rakastunut :D ensin istuttiin neljä tuntia uudelleen avatussa Cafe Europassa ja siitä sitten Pispalaan punkkupullo kainalossa.

Kiristelen nyt virallisesti hampaitani tuon Tampereen kauneimman asuinalueen jokaiselle asukille, niin väärin niin väärin! Alan tehdä piknikkejä jatkossa Pispalaan ja kyselen kaikilta vastaantulevilta haluiskoos ne vaihtaa asuntoa amurilaisen kanssa...

nata nelliina

u7

Nii että mites toi pituusero :,D

u6

u3

u4

Kuvat ryöstin Natalta, kiitos vaan :)

Aurinkoinen sunnuntai, mitä kivaa tehtäisiin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

1/8 | 

jaa mitä tehtäis? mä aattelin lähtee takas tuonne ikkunattomaan bunkkeriini potemaan neste- ja suolavajaustani. oli hyvät viinit heko heko! hei kiitos eilisestä, oli mahtavaa, uusiks mahdollisimman pian!

ja on muuten tosi tosi tosi hämärää nähä NELLIINAN VAATEHUONEESSA _mun_ (ja sakun) ottamia kuvia! woou. elämäni huippuhetki sen heroes of might and magic lanivoiton lisäksi! ;D mukavaa sunnuntaita!

4/8 | 

Teillä molemmilla on kadehdittavan kauniit suut ! Huulipunalla lienee osuutta asiaan. Teille sopii se niin hyvin! :>

7/8 | 

Ihana tuo teidän pituusero! Me ollaan avopuolison kanssa molemmat yhtä lyhyitä (n. 165cm), mutta tietty kun heitän korot jalkaan, niin mies jää vähän lyhyemmäksi. Olen yrittänyt kovasti vakuuttaa puoliskolleni, että se EI haittaa mitään jos mies on naista lyhyempi.

Kukkis
8/8 | 

Voi mitkä mainiot kuvat, kaksi tämänhetkistä lempibloggaajaani samoissa fotoissa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011