Eläkeläiset Syltty ja Pami, karvakaveriterapiaa parhaimmillaan.


 


Oma fiilis on pitkälti sama kuin edellisillä, ihan poikki kuitti ja pinossa kaiken tämän ulkoilun jäljiltä. On se rankkaa tämä lomailu :D

Kommentit (3)

Heini

Voi että miten suloisia! <3 Pisti kyllä koirakaverin kohdalla silmään tassukarvat, pörröhäntä ja lempeä ilme, että mahtaisikohan olla suomenlapinkoira kyseessä? On sen verran yhdennäköisyyttä oman lapparineidon kanssa!

Tiina Vuorio

Voi ihanat karvaturrukat! Itselläni pari koiraa ja kohta kissakin vissiin. Hellyyttäviä, niinkuin eläöimet aina, onneksi kisuli on saanut hyvän kodin, uskomatonta tuo ihmisten julmuus eläimiä kohtaan...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011