Täällä on niin paljon eläinystäviä ihasteltavaksi, että Anni on tikahtua onnesta. Sylvesteri-kissa on Pöpö, koska Annille kaikki kissat ovat "Pöpöjä" Nöpön vuoksi. Olen alkanut kutsumaan itsekin Nöpöä Pöpöksi, kun tyttö hokee sitä koko ajan. Villi veikkaus että Pöpö itse ei arvosta tätä kovinkaan paljon :DPami-koira muotoutui Annin suussa luonnollisesti nimelle Pah.


Miina (yllä) ja Ferris (alla) muuttivat pari kuukautta sitten Tampereelta vähän eri maisemiin, kun Sakun serkku ja hänen avovaimonsa ostivat vanhan kauniin talon talleineen Muoniosta. Vaikea keksiä hienompia ratsastusmaita kuin mitä täällä on.


Onneksi tyttö ei vielä osaa vaatia omaa hevosta tai koiraa :D etenkin koirat tuntuvat olevan ihan ykkösjuttu, riemulla ei ole rajoja kun pörrökaveri tulee nuuskuttamaan ja antaa silittää.

Kommentit (1)

Outi
1/1 | 

Pöpö :D Mahtava nimi! Anni siis puhuu jo jotain? Aika hienoa! Oma vauva on nyt 5kk, joten jonkin aikaa pitää vielä odottaa ensimmäisiä sanoja. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011