Kun eilen mietin että onpahan hämmentävän kylymä keskikesä, en ihan arvannut kuinka kylmäksi ilta menee. Flunssapirulainen puski päälle oikein huolella! Hampaita kalistaa, kaktus kurkussa ja pää painaa 100 kiloa. Olen ollut flunssassa viimeksi muistaakseni joskus vuosi sitten kesällä (lomalla luonnollisesti), joten kesti hetken aikaa tajuta mitä tämä "olo" oikein on. Miksi nyt ja miksi minä -.- Nukkuminen on muutenkin aika haasteellista, joten räkään tukehtuminen ei välttämättä olisi enää ollut toivelistalla. Valivali.

No, nyt on ainakin entistä enemmän syytä kääriytyä vilttiin sohvalle kirjan kanssa ja ottaa ihan rauhassa. Sen kunniaksi viimeiset asukuvajämät ennen kuin päivännasuksi vaihtuu hetkeksi aikaa joku sangen viehättävä muumiyöpuku (I feel prettyyy, oh so prettyyy :D)...


Vaikka nämä asukuvat ovat olleet jokseenkin kauheita viime aikoina, haluan silti sitkeästi dokumentoida ne rehellisesti sellaisenaan, että voin sitten myöhemmin palata niihin muistojen nimissä.


En usko että kukaan teistä pystyy samaan marttyyriyden tasoon kuin minä ollessaan sairaana. Flunssa on inhokkitautini numero yksi ja draamailen siitä huuli mutrulla kuin vähintään maailmanloppu olisi tulossa. Sakun onni että on töissä, eikä tarvitse kestää minua juuri nyt :D

Kommentit (19)

1/19 | 

Mä yritin koko viime viikon taistella tätä flunssanpirulaista vastaan, mut tänään oli pakko luovuttaa ja jäädä kotiin. Ärsyttävintä on, että mulla on niin kova työmoraali, et pitää oikeasti olla pää kainalossa et jään kotiin. Joku olis varmaan hakenu jo viime viikolla saikkua eikä hoippunu puolikuntosena töissä ja lähteny aina vaan aiemmin kotiin...

Nyt sit makaan sohvalla samalla marttyyriasenteella, voi mies raukkaa joka lomailee samaan aikaan :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

oon ihan samanlainen, asioita tehdään täydellä teholla jollei olla vähintään rullatuolissa :D oikeastaan se on aika huono juttu kun suomessa ihmiset raahautuu väkisin kipeänä töihin tartuttamaan ensin muut ennenkuin tajuavat jäädä saikulle.

Tsempit sun miehelle jos olet puoliksikaan yhtä marttyyri kuin minä hahah..

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Iiduska
2/19 | 

Mun mielestä sä olet vetänyt koko raskausajan pukeutumisen ihailtavan asenteella, ihan mahtavaa! Oot käyttänyt jopa korkkareita ja musta maksi tuli kuvioihin vasta viimehädässä :)

Mäkin oon ollut vähän flunssassa - ääni meinaa lähteä koko ajan ja tuo kalina tosiaan... villasukat jalkaan vain. Saattaahan kylmyys-fiilis johtua ihan lämpöasteistakin, Aamulehden mukaanhan kesäkuun keskilämpötila oli huomat 12 astetta -.- Ei ihme, että porukka saa flunssaa, ei tuonne ulos vain raaski laittaa tarpeeksi vaatetta!

4/19 | 

Mun mielestä kans, sä olet pukeutunut todella kauniisti nämä kuukaudet, tukka laitettuna ja punaa huulissa.

Minä kuljin viimeisen kuukauden isän XXL-kokoisesssa toppapuvussa, kun en enää muuhun mahtunut. Arvaa mitä vastasin, kun äiti oli sen pessyt ja kysyi, haluanko vielä sitä lapsen syntymän jälkeen käyttää.. NO, EEEEEEENNNNN IKIIIINÄÄÄ ENÄÄÄÄÄ! =)

Cerp
5/19 | 

Komppaan kyllä muita, ei näistä viimeaikoisista asukuvista saa hirveitä mitenkään! Voisin sanoa, että harvassa ovat ihmiset, jotka vielä noin loppuraskaudesta näyttävät niin... Itseltään? :D Tarkoitan siis pukeutumismielessä. Toivottavasti flunssa menee ohi nopiaa!

6/19 | 

Voi kuule kyllä ja varsinkin raskaana ollessa kun olo on muutenkin ihan karmea!

Eli ihan rauhassa voit mutruilla siellä :D

Minttu
7/19 | 

Mä saatan yltää flunssamarttyyrinä melkein samalle tasolle :D Kipeänä en poikaystävän mukaan tee muuta, ku ängen kainaloon/valitan halien vähyyttä/lyllerrän sen perässä ympäri asuntoa hakeutuen kainaloon ja jotenkin todella salaperäisesti minun olinpaikkani pystyy selvittämään seuraamalla "yhyyyhyyyhyhyy yhyy" ääntelyä. :D

Ja oikeasti, jos itse pystyisin sitten tulevaisuudessa näyttämään noin kivalta raskaana niin olen onnellinen. Olet kaunis <3

käyttäjä-6444
Liittynyt23.2.2015
8/19 | 

Flunssa on minunkin ykkösinhokkini. Muuten se ei olisi niin ärsyttävä, mutta nuhaa en voi sietää. Kuume ja heikotus on toki myös inhottavaa, mutta nuha... Sille kun ei mahda mitään, nenä vaan vuotaa ja vuotaa. Jos pitäisi valita, olisinko "mieluummin" flunssassa vai esim. mahataudissa, valitsisin mahataudin (jos norovirusta ei lasketa). Toivottavasti paranet pian!

Kailime

Pakko tähän kommentoida, et mä kyllä ottasin mieluummin noro-viruksen, joka on nopeesti ohi ja vetää ajatuksen ihan jumiin, ettei oikeen mitään tajuakaan, kuin monen päivän ellotus-ollotus mahataudin. Nyt kun alettiin tauteja keskustelemaan :D nim. Lapsellinen, kaks kertaa norovirus läpikäyty.

Unna

Hyi, Noro, hyi!!! Itsellä norot ei ole ollut mitään nopeita vaan korkea kuume säestettynä ainakin kolmen päivän ygäpygällä ja pyrstöyskällä ja siitä jatkeena muutama päivä vielä sängyssä makoilua, kun ei vaan tolpilla pysy. Flunssat menee taas nopsaan ohi, jos vaan älyää tarpeeksi aikaisin jäädä sairastaa. Paras kuitenkin terveenä :))

keksi
9/19 | 

Sulla on selvästi miesflunssa! Silloin on ehdottomasti lupa maata sohvalla traagisena ja pyytää kumppanilta palveluksia.

HappyEnd
11/19 | 

Kuulin aikanaan omaa lasta odottaessani että joillekin tulee flunssa vähän ennen synnytyksen käynnistymistä...

Marsu M
12/19 | 

Minusta sää hehkut niin kauniisti ja maha on aivan mahtavan söpö! Sitä vielä kaipaat :) itse ainakin haikailen massun perään vaikka on vauva kainalossa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012