Talviloma lapissa, yksi god damn jättimäinen elämysreissu. Ja läskireissu, en kestä tätä sapuskan määrää... Ja ei, syömättä jättäminen ei ole vaihtoehto :D Tänään sain ylleni vanhan kunnon pilkkihaalarin, uuuh miten kuuma misu:Ja sitten pakkauduttiin moottorikelkan perään rekeen eväskorien kanssa ja menoksi. Reitti kulki Valkeajärven selän yli jonnekin metikköön x, missä tuli tekeille laavuun. Rekiretki oli jokseenkin hysteerinen, kun saatiin tonnikaupalla lunta naamaan ja naurettiin vaan koko matka ihan hulluna.

 

Iltahämärän laskeutuessa taivas vaihtoi väriä kalpean sinisestä aina hohtavan violettiin ja vaaleanpunaiseen. Aika huikeaa. Kyllä kotimaan matkailu toimii näköjään ihan yhtä hienosti kuin ulkomaanreissutkin.

Kommentit (10)

1/10 | 

Tuo viimeinen kuva o_O upeen näköistä!! Olen vain kerran käynyt Lapissa elämäni aikana, ja se oli kyllä ihan paras reissu. Haikeena ihastelen näitä sun kuvia, oot saanut hyvin vangittua Lapin tunnelman! =)

-katj
2/10 | 

Tuosta viimeisestä kuvasta tulee ihan mieleen se yksi vallilan kangas :) Mukavaa lapin lomaa, täällä tosiaan luonto antaa parastaan :) En tosin itse ole ihan noin pohjoisesta kotoisin, mutta pohjoinen lukija kuitenkin!

Jasmin
3/10 | 

Kiitos näistä ihanista reissupostauksista! <3

Pakko kiitellä sitä, että kuvat ovat _aina_ laadukkaita ja elämäntäyteisiä ja tekstitkin taattua Nelliinam rempseyslaatua :)

Tintra
4/10 | 

Olen itse pohjoisen tyttöjä. Eikös vain meillä olekkin ihanat lomailumestat! Toivon, että näkisit kunnon revontulet...ne ovat kerrassaan mahtavat. Viime viikolla niistä nautittiin etelää myöten. Blogisi on muuten tosi nasta, vaikka suosinkin erilaista pukeutumistyyliä...mutta innolla odotan aina sun uusia pukuja yms. Nöpölle halaus, mulla itsellä on kaksi koiraa, mutta olen harkinnut pitkään jo kissan ottamistakin! Nauttikaa miehesi kanssa ja ihanaa loppulomaa!

5/10 | 

Moottorikelkkailu on kyllä parasta ikinä! Ikävä sitä kun ei oo kymmeneen vuoteen päässy ajaan.

Perse on vaan seuraavana päivänä hiton kipee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012