Kävin kesällä muutaman blogityttären kanssa Ruotsin suurimman blogistaran Elin Klingin ja Marcianon yhteistyömalliston esittelyssä Guessillä Helsingissä, mutta silloin kuvia ei saanut vielä julkaista. Nyt yhteistyön tulokset ovat julkista kauraa, joten ulos vaan.

Vitsi miten meikä saa aina olla ylpeä (not) näistä yhteiskuvista, olin juuri ennen kuvan ottamista juossut puolivälistä Mannerheimiä Kämppiin, joten olin hikinen (ja kiukkuinen kuin ampiainen) :D Tietyöt, voi mitä riemua ja ratikat eivät kulkeneet kuten piti. Ei sitten auttanut muu kuin heittää korkkarit kassiin ja ottaa muutama kilometri juoksua että en myöhästyisi.
Marras-joulukuulla myyntiin tuleva (Kämp Gallerian Guess by Marciano ja Hki Stockmann) Klingin mallisto on kaunis ja virtaviivainen, enkä häneltä oikeastaan muuta odottanutkaan. Pieni epäilyksen siemen minulla oli toki ennakkoon olemassa, olihan kuviossa mukana myös Guess, joka yleensä edustaa vähän runsaampaa ja kimaltavampaa stailia. Yllätyksekseni tähän mallistoon oli saatu vangittua jollain tavalla parhaat puolet molemmista; naisellisuus Marchianon puolelta, ja linjakkuus Klingiltä.
Oma supersuosikkini ovat murretun keltainen jättimäinen neule, strech-nahkahousut ja kauniisti vinoon leikattu nahkahame + 3/4 hihainen paita.
 

 
 

(Kuvat 1,3 ja 4 Jan Tuomisto, loput Guess by Marciano)
 

Vaatteiden lisäksi mallistoon kuuluu muutama pari kenkiä, laukkuja ja vöitä. En löytänyt kuvaa mustista kapeakärkisistä nilkkurityyppisistä kengistä, mutta näkyvät vilaukselta tuolla mallistokuvissa ylempänä.
Mikä fiilis teillä tästä bloggariyhteistyöstä, kuumaa vai kylmää?

Kommentit (6)

Anneli
5/6 | 

Tuo neule ja nahkahousut uppoavat minullekin, onneksi sinapinkeltainen ei kertakaikkiaan sovi minulle yhtään eli rahat säästyvät... Kirjavat housut ja viininpunainen paita minullekinkelpaisivat myös.Tykkään kyllä kovasti koko mallistosta yllättävän paljon, ei ole ihan niin guessia...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012