Syy, miksi eilen huristelin Helsinkiin, oli Ellen Style Awards. Jaksan äärimmäisen harvoin lähteä minkään sortin tapahtumiin Tampereen ulkopuolelle, mutta tämän todella halusin nähdä. Kurvailin deittini Jennin pihaan viiden maissa ja sitten menoksi.

Jennillä (eli Jellyllä :D) oli ihana Kirsi Nisosen rusettihärveli päässä, ja olimme molemmat sitä mieltä, että minun on nyt todellakin syytä metsästää se Nisosen musta rusettiturbaani käsiini. En osaa laittaa tukkaani mitenkään nätisti juhliin ja turbaani olisi täysi pelastus hiuskatastrofille. Surkea yritykseni sivukampauksesta ei mennyt ihan putkeen, voin kertoa.


c4

c4


c3

c3


c2

c2

Tapahtuman juonsi Anne Kukkohovi, joka vaihtoi vaatteita useaan otteeseen gaalan aikana. Tämä aivan ihana mekko on H&M:n, samoin punaiset kengät, jotka tuossa alempana näkyvät.


c7

c7


c8

c8

Vuoden naispukeutuja Jenni Vartiainen todella ansaitsi tittelinsä. Suloinen Jenni on mielestäni aina jotenkin erityisen kauniissa vaatteissa, tyyli osuu ja uppoaa.


c9

c9


c1

c1


c6

c6


c5

c5

Ilta oli täynnä shampanjaa, toinen toistaan kauniimpia kenkiä ja vaatteita, kimalletta ja musiikkia. Tosin itse kuljin vesipullo kätösessäni , koska olin autolla. Kannatti ehdottomasti menettää hermot moottoritiellä tämän vuoksi ;) Ai niin, ja illan pakollinen melkein sukua julkkikselle juttu, istuin Leena Harkimon vieressä palkintogaalan ajan! Upea nainen.

Voittajat:

Vuoden paras naispukeutuja – Jenni Vartiainen

Vuoden paras miespukeutuja – Mikko Leppilampi

Vuoden paras muotiblogi - Hel Looks

Vuoden tulokas – Samu-Jussi Koski

Vuoden hius- ja meikkitaiteilija  – Tom Wennerstrand ja Tiina Roivainen

Vuoden asustesuunnittelija – Julia Lundsten

Vuoden mallisto – Heikki Salonen

Vuoden muotivaikuttaja – Maija Louekari

Vuoden eettinen muotiteko – Vuokko Nurmesniemi

Vuoden muotikuvaaja - Juliana Harkki

Minulla ei oikeastaan muuta  valittamista valinnoista, mutta että vuoden miespukeutuja Mikko Leppilampi? Olisin kohdistanut valinnan ehkä jollekin hieman "kokeellisemmalle" miehelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (23)

1/23 | 

Muut palkinnot päätti tuomaristo, parhaat pukeutujat valitsivat Elle.fi:n nettikävijät. Tällä kertaa ääniä saivat eniten Jenni Vartiainen ja Mikko Leppilampi.

3/23 | 

itsekin yllätyin Mikko Leppilammesta, mutta ehkäpä hän sitten tästä lähtien osoittaa varmemmin tyylinsä kerta tittelinkin sai :)

ennu
7/23 | 

Hämmentävä valinta tuo Mikko kyllä... Oliko siinä äänestyksessä joku esivalinta tehty vai saiko heittää nimiä ihan randomina?

Veera
12/23 | 

Nisosen paljettiturbaani... lääh. Mä itse asiass viime keväänä sille mailailinkin ja sitä mustaa olis sillon löytynyt siltä tasan yksi kappale. Harmillisesti vaan aikataulut meni ristiin enkä päässyt sitä sitten seuraavalla reissullani sen työhuoneelle sovittamaan joten jäi vielä toistaiseksi ostamatta. :P

Veera
13/23 | 

ei kun joo, sä puhuit ihan vaan rusettiturbaanista.. mä taas paljettiversiosta..

MM
14/23 | 

Mä en kyllä vieläkään lämpene tuolle rusetille. Ehkäpä sit, jos no "lenksut" olis Iinesankkamaisesti ylöspäin... Hmmm. pistipä muuten silmääni tuo indiedaysin bannerissa(?) lukeva 'mitä liikkeitä Sinä haluaisit Helsinkiin?'. Siis mitäh!?! Tarviiko sinne nyt vielä lisää niitä liikkeitä, mitä mm. Pirkanmaalla (tai muualla Suomessa) ei ole?! D: Btw, selailin tuossa kalenteria ja huomasin, että Ano viettää 13.11. nimipäiviään? :DDDDD huuuuh, olen nyt hieman väsynyt, mutta kylläpä se nauratti. Ja selvennän nyt vielä, että ajattelin Anon sinä tyyppinä, joka aina huutelee Anonyyminä esim. blogeissa jotain. Niin kuin minäkin, heh.

Fiipi
16/23 | 

Miten Samu-Jussi Koski voi olla vuoden tulokas? Sehän on jo vanha tekijä. Ainakin minulle.

17/23 | 

Sanmu-Jussi Koski lanseerasi nyt oman, uuden malliston nimeltä Samuji. Aiemmin hän työskenteli Marimekon vaatetuspuolen taiteellisena johtajana.

Fiipi
18/23 | 

Mutta silti tuntuu oudolta tuo nimitys tulokas. Mulle tulokas on semmonen joka on ihan uusi nimi.

Laura
21/23 | 

Heips!
Onko tuo Kukkohovin päällä nähty ihana musta-vaaleanpunainen mekkounelma kenties tällä hetkellä myynnissä HM:llä?? Aivan ihana, tahdon samanlaisen! :)
Kiva blogi muutenkin!!!

23/23 | 

Tv-lähetyksen haastattelussa Jenni sanoi mielestäni (ellen nyt aivan väärin muista) että Katri Niskasen käsialaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu