Elokuu on täällä! Olen niin syksyihminen kun olla voi, nämä maisemat saavat sukat pyörimään jalassa (jos sellaiset olisi). 

Piti ikuistaa päivän kirppisvaatteet peltojen keskellä, kun kerrankin voi. Onneksi reunalla oli traktorin (?) painamat jäljet jonne pääsi näppärästi seisomaan. Mekko ja Minna Parikan Ginger-laukku ovat molemmat kirppislöytöjä. Hattu on Marks&Spenceriltä

Nuo pitsikorvakorut ovat kaverini tekemät. Jos on näppärä virkkaamaan niin tuollaisia voi toteuttaa DIY-projektina. Ohuet virkatut tähdet voi kovettaa eli tärkätä joko Eri Keeper -liimaseoksella tai sokerivedellä. Molemmissa sekoitussuhde on 1dl erikeeperia tai sokeria ja 1dl vettä. Sitten kuivumaan, mielellään neulattuna johonkin alustaan että pysyvät kuivumisen ajan ryhdikkäänä suorassa. 

Kommentit (4)

sp
3/4 | 

Todennäköisesti on traktorin jälki, käyty kylvön jälkeen ruiskuttamassa (kasvun säätelijää tai torjunta-ainetta) tai levittämässä lannoitetta, tai mahdollisesti kaikkia näitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011