Piti elää puoliväliin elokuuta, että kastoin lopulta talviturkkini. En tosiaan voi mainostaa olevani vesipeto, viihdyn paljon paremmin kuivalla maalla. Perjantaina tein extempore mökkireissun siskoni kanssa, meillä oli missiona lyödä lukkoon Dublinin suunnitelmat ja tehdä tarvittavat retkivaraukset.

Iso kiitos kaikille vinkkejä antaneille, nyt on matkasuunnitelma kasassa. 

Oli synkkä ja myrskyinen yö, joka teki tunnelmasta entistä maagisemman. Oli ihanaa kääritytyä jättimäiseen villatakkiin ja käyttää mahdollisesti viimeisen kerran släbäreitä tälle vuodelle. 

Neuletakki: Lindex / Reppu: matkamuisto / Simmari: Monki / Släbärit: Depeche

Matkasuunnitelmien tekeminen, saunominen, uiminen ja lasit skumppaa laiturinnokassa, pimenevässä elokuun illassa. Siinä oli kerrassaan fiilis kohdallaan.

Alle kahden viikon päästä jalkojen alla on Irlanti!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010