Kävin aikoinaan katsomassa Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvan leffateatterissa, mutta jos joltain on jäänyt tämä pätkä näkemättä, niin huomenna sunnuntaina koittaa TV-ensi-ilta.

Kanava & aika: Yle TV1 klo 21:05.

Pari vuotta vanha kirjoitukseni Tom of Finland -leffasta löytyy täältä (sisältää juonipaljastuksia).

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Tää on löytynyt muuten jo pidempään Netflixistä! :) Itse tykkäsin leffasta kovasti, sillä käsittelimme koulussa sukupuolivähemmistöjen historiaa Suomessa juuri kun elokuva tuli ulos :)

Vierailija
2/2 | 

Tämä leffa ois varmaan mennyt ohi ilman suositustasi, mutta tulipa nyt katsottua. Ja olipa pitkään aikaan tasokkain näkemäni suomalainen elokuva. Elokuva siirtyi vaivattomasti miljööstä toiseen, näyttelijäsuoritukset, erityisesti pääosan esittäjän hienoja, puvustus ja lavastus priimaa yms. Elokuvalla on myös historiallista arvoa koska se kuvaa varmaankin 1. kertaa 50-luvun homoseksuaalien elämää Suomessa. Koskapa homoseksuaalisuus/eroottisuus on jo aiheena riittävän raflaava niin myös tämä oli elokuvassa otettu huomioon tyylikkäänä käsittelytapana, kuitenkin niin että itse asia ei jää epäselväksi. Eli kiitos hyvästä vinkistä ja iso käsi leffan tekijöille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat