Lippikset. Urheillessa (hahha terv. liikunnanvihaaja) varmasti tosi näppäriä. Myös rennompien vapaa-ajan asujen kanssa lippis voi olla ihan pätevä asuste verrattuna hienosteluhattuihin. Minulle lippis kuitenkin sopii suunnilleen yhtä hyvin kuin tyllihame Seppo Rädylle. Eli ei ihan sitä ominta tyyliä. 

Tämä Tallinnan Telliskiven käsityöputiikista ostettu lippis taas toimii tyylini kanssa yksiin. Ei ehkä se perinteisin lippismalli, mutta lippa kuin lippa. 

Lippis: matkamuisto / Kengät: Stockmann / Housut: Zara / Toppi: BYPIAS

Tämän lippiksen hieno ominaisuus on se, että hatun voi rullata laukkuun, eikä se ole millänsäkään. Vitsi kun löytäisi jostain tällaisen hatun kaavan, niin ompelisin heti parissa eri sävyssä. Saa vinkata jos on jossain käsityöfoorumeilla tai lehdissä näkynyt. 

Kommentit (2)

Hildegarde
1/2 | 

Tee kaava kiinnittelemällä vaikka voipaperia parilla nuppineulalla hattuun ja piirtämällä saumojen kohdat paperille? Tai teippaamalla maalarinteippiä kerros halutun kappaleen päälle... Tadaa, kaava valmis! :D

Vilmukka
2/2 | 

Kiva asu! Toi lippis näyttää melko simppeliltä mallilta, siitä saa varmasti helposti piirrettyä kaavat uuteen lakkiin esim. kaavamuovin avulla. Ei muuta kuin kokeilemaan! 😀

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010