Meidän talon myyjille oli muutossa unohtunut viimeinen pari avaimia, ja sovittiin että laittavat ne sitten postilla tulemaan. Paketissa oli jotain muutakin kuin avaimet...


Pienen pienet neuletossut kera kortin jossa pahoiteltiin avainten unohtumista ja toivottiin mukavaa kesää. Nämä ovat taas niitä hetkiä kun nieleskelen itsekseni vedet silmissä, että maailmassa on vielä kivoja ihmisiä jäljellä, jotka osaavat yllättää ventovieraan mitä ihanimmalla tavalla. Tällaiselle neulomisrajoitteiselle vieläpä erittäin osuva lahja :D

Kommentit (25)

AGENTTTI

Kappas kappas, miriam on löytänyt blogimainostelun jo tänne asti. Onkos blogi tällä kertaa oma vai löydetty, kun eräällä sivulla olet molemmilla tavoilla mainostanut ;D

4/25 | 

Entiset omistajat ovat varmasti todella onnellisia, että näinä aikoina saivat edes talonsa myytyä. Aattelivat varmaan, että on ihme jos joku vielä haluaa muuttaa maalle. Ja onhan se varmasti ihana ajatus heille, että talo jatkaa elämää kun siihen muuttaa nuori perhe ja lapset (lapsi ;) siellä kohta temmeltää.

Karma

Jestas mitä analysointia.

Hyville ihmisille yksinkertaisesti tapahtuu hyviä asioita.

Mielettömän söpöt minitossut! <3

Katri K
13/25 | 

Oi että, niin herttainen ele että suorastaan tuli vedet silmiin lukiessakin..Ja todella kauniit pikkutossut vielä kaiken lisäksi!

Hanna
15/25 | 

Ehkä tälle miriamille pitäisi jonkun kertoa, että spämmäämällä blogiaan ties minne ei niitä lukijoita tule saamaan... Ärsyttää vaan törmätä joka paikassa saman tyypin mainostuksiin.

memmi
19/25 | 

Eikä,miten ihanat!! Muistelisin, että oon aiemminkin sanonut johonkin postaukseen tätä samaa näistä samasista henkilöistä, mut nää on taas näitä hetkii ku tuntuu, etten ookkaa lopullisesti menettäny uskooni ihmisten hyvyyteen. Niin pieniä ja yksinkertasia tekoja, mutta kuitenkin niin mielettömän kauniita ja ilostuttavia :)

Puppe
21/25 | 

Kommentti ei liity nyt tähän postaukseen oikein mitenkään, mutta halusin tulla kiittämään siitä, kun vinkkasit Lumenen vedenkestävästä eye lineristä. Ostin mustan eye linerin ja muutaman päivän käytön jälkeen olen aivan ihastunut. Se ihan oikeasti ja todella on vedenkestävä, täydellistä! :) Kärsin kuivista silmistä, jotka ahkerasta silmätippojen käytöstä huolimatta vuotavat todella helposti. Siitepölyallergiakin saa silmät vuotamaan keväällä lääkityksestä huolimatta. Rakastan kuitenkin kauniita, kissamaisia rajauksia ja hyvän eye linerin löytäminen on ollut vaikeaa, melkein mahdotonta. Teit vinkilläsi tämän vuotosilmän todella onnelliseksi. Siispä suuri kiitos!

Maam
22/25 | 

En kestä, liikutuin jo niin paljon niistä ihanista vauvanvaatteista mitä saitte heiltä mutta että vielä noin ihanat tossuset! Harmi, etteivät muuttaneet vaikka naapuriin, olisivat varmaan ihanaa seuraa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012