Otsikko on lainattu kaverin Facebook-päivityksestä. Lause, joka aiheuttaa huvitusta melkein jokaisessa ysärinuoressa :D Muoti se vaan kiertää ympyrää, siitä ei mihinkään pääse. 

Minulla ei ollut legendaarista kovistakkia yläasteella, mutta lainasin toki poikaystävän viininpunaista pilottia. Aidon (kalliin) pilotin tunnisti oranssista vuoresta, kaikki jäljitelmät olivat ilman muuta noloja. Tänä syksynä pilotteja myy aivan jokainen ketjuliike, ja ne näyttävät ihan täsmälleen ysäripiloteilta. Paitsi että niistä on tehty myös ylipitkiä polviin asti ulottuvia malleja, jotka vasta hauskalta näyttävätkin. 

Ystäväni FB-seinällä eräs kommentoija epäili, että jos joku muotivillitys tulee oman elämän aikana toista kertaa muotiin, on liian vanha käyttämään kyseistä muotivillitystä. Olen lähes samaa mieltä, mutta aina täytyy jättää tilaa poikkeuksille.

En voi uskoa, että ostin pilottimallisen takin. Minä. Inhoan pilottimuotia, ysäritraumat istuvat lujassa. Mutta kas näin on takki taas kerran käännetty. Tämän takin tarina on sellainen, että Vero Modan myyjä näytti siinä niin hemmetin hyvältä, että koukutuin välittömästi. Menin viattomasti työkaverini mukaan vertsuun ostamaan hänelle pipoa, ja poistuin kaupasta pilotin kanssa. 

Y.A.S.-merkkinen pilotti eli bomber on kukkakuvioitu, tummapohjainen kukkakuosi on yksi ikisuosikeistani. Mustaa pohjaa vasten voimakkaat värit suorastaan hehkuvat!

Bootsit - Ecco, laukku - H&M, hattu - KN Collection, pilotti - YAS, liehuke - Lindex.

Onneksi nykyään nuorisomuodista löytyy myös aikuiseen makuun muunneltuja vaihtoehtoja, jotka voi sulauttaa oman tyylinsä piristeeksi. Pitkälle ollaan tultu 90-luvulta. 

Mitäs ysärinuoret, mikä fiilis pilottimuodin suhteen ;)

Kommentit (10)

Katti
1/10 | 

Onpa ihana! Olen kuolannut kaverin samantapaista takkia jo pari vuotta, pakko ehkä käydä katsomassa jos noita olisi vielä...

Jennii
3/10 | 

Oli pakko ostaa samanlainen! :D <3 Ostin jo jokin aika sitten Uhana Designin bomber-mallisen collegen ja tää muistuttaa aika paljon sitä. Mutta tää on ehkä vielä astetta upeampi. Upeat värit!

hannamariavv
4/10 | 

Miehän synnyn 90-luvulla, joten en ole päässyt traumatisoitumaan ysäristä liian pahasti. Bomberit on tänä vuonna hämmentävän suosittuja ja just tälläiset vähän erikoisemmat on kivoja. Itse sain tuollaisen polviin ulottuvan bomberin, olen pariin otteeseen sitä pitänyt enkä ole varma rakastanko vai vihaanko sitä :D

hanna

www.hannamariav.com

Maira__
5/10 | 

Niina prkl! :D oot menny sen pelotti-pilotin sitten ostamaan :D Seuraavaksi ne pinkit pyöräilyhousut? ;)

No mutta on kyllä ihan sun näköinen takki ja varsinkin kuosi :) (sydän perään, mutta näppäimistöstä ei löydy väkästä)

Saija
6/10 | 

Tää on niin ihana, ostin myös Tampereelta viikko sitten ja, ah!! Niiiin makee!
Mulla on vaan yks probleemi, takki haisee ihan väriaineelle tms, onko sulla ollu sama ongelmaa?

Spf
7/10 | 

Kuolasin eilen tuota samaista takkia Sokoksella. En osannut päättää onko se kamala vai kamalan hieno. Jotenkin ne ysäritraumat vielä estivät ostamasta, sillä en mitenkään osannut ajatella käyttäväni pilottitakkia. Tosin veikkaan että takki voi kääntyä piankin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010