Tummansininen on hiipinyt näin vanhemmiten yhdeksi lempiväreistäni, vaikka nuorempana se olisi ollut vihreän lisäksi ihan viimeinen valinta. Käytännössä korvaan mielelläni mustan tummansinisellä, joka on ihan aavistuksen pehmeämpi sävy tällaiselle kalkkilaivan kapteenille. Sininen on kuitenkin tumma eikä mikään väri-iloittelu. 

Tämä vanha maximekkoni on kuin suoraan ennustajaeukon vaatekaapista. Vaikutelmaa korostavat kullanväriset kuviot tummansinisessa kankaassa. 

Tuo ylipitkä kaulakoru on vanha vintage-löytö kirppikseltä. Korun muovipallot ovat todella erikoisen tuntuisia, niistä ei tule mieleen nykymuovi. En valitettavasti tunne muovin historiaa tarpeeksi, mutta olen silti vakuuttunut että tämä koru on aidosti vanha. Ja vaikkei olisikaan, se on silti ihana ja maksoin korusta vain 0,50€.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010