En muista, että ensilumi olisi moneen vuoteen tullut tällaisella rytäkällä! Keskiviikkona illalla maailma oli vielä musta, mutta eilen aamulla ikkunasta katsoessa koko puutarha oli kietoutunut pumpuliin. Aivan huikean kaunista, ei voi muuta todeta. 

Meidän 3-vuotias on odottanut lunta ja pulkkamäkeä jo viikkoja. En ole koskaan todistanut niin nopeaa heräämistä kun kuiskasin nukkuvalle mytylle, että nyt on lunta piha täynnä. Meidän Anni on uskomattoman aamu-uninen, ei tosiaan ole minuun tullut siinä asiassa. Mistä lienee perinyt aamu-unisuuden... siskoltani ja äidiltäni varmaan, jotka eivät olisi heränneet vaikka talo olisi purettu ympäriltä. 

Lapsen riemunkiljahdukset olivat melkoisia, kun avasin ulko-oven ja koko komeus levittäytyi toppavaatteilla varustautuneen tytön silmien eteen. Sanomattakin selvää että matka päivikseen kesti vähän kauemmin kuin yleensä, kun tyttö möyri lumikinoksissa aina kun ehti. 

Kerrotaan sama valokuvin. Täydestä mustanharmaasta syksystä yhdessä yössä tähän: 

Kollegani Oulusta kertoi, että pohjoisemmassa on vielä ihan mustaa. Että kerrankos sitä näin päin, valkeus levittäytyy ensin etelään :)

Kommentit (2)

Ellukoo
2/2 | 

Upeita kuvia, suorastaan eksoottisia! Yleensä puut ja pensaat ovat jo ihan paljaita ennen kuin lumi tulee tänne etelään. Mullakin on vielä jopa kukkiva kesäkukka parvekkeella! Siksi tää lumi näyttää nyt niin valtavan kauniilta ainakin omasta mielestäni :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat