Kun kysyin matkavinkkejä Dubliniin, moni kuittasi ne vain sanomalla: kävele ympäriinsä ja nauti. Se tuntui ennen matkaa jokseenkin turhauttavalta, mutta nyt parin päivän jälkeen ymmärrän täsmälleen mitä neuvolla tarkoitetaan. Dublin on juuri sellainen kaupunki, että päämäärättömästi kuljeskelemalla voi löytää ihan mitä vaan. 

Laitan saman neuvon kiertoon. Kävele, katsele, istu pubeissa paikallisten seurassa, nauti kiireettömyydestä ja hymyile paljon. Nauti livemusiikista, sitä on joka puolella. 

Päälimmäinen tunne on se, että kadut aaltoilevat. Joka nurkalla tapahtuu jotain. Joku nauraa, toinen laulaa, kolmas tanssii. Brunssilla samalle lautaselle laitetaan pannukakkuja, pekonia ja vaahterasiirappia. Talojen värikkäät ovet, runsaat kukka-asetelmat ja hämmentävän monimuotoinen arkkitehtuuri tuovat oman osansa keitokseen, niin että turisti alkaa olla jo pyörällä päästään. Dublin on soppakattila, johon on laitettu kaikki jääkaapista ja naapurinkin jääkaapista löytyvät ainekset. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Oma kokemus Dublinista parilta reissulta: ikinä ei ole ehtinyt paria minuuttia kauempaa tutkia karttaa kun on jo ystävällinen alkuasukas tullut kysymään voiko hän auttaa :) Nyt ei paljon enää karttoja tarvitse, keskusta on niin pieni ja hyvin hallittavissa.

Mää vaan
2/4 | 

Nyt on pakko kommentoida, todella kauniit vaatteet. Sopii sinulle todella hyvin. 😊👍

Tiinamaarit
4/4 | 

Dublin on kyllä melkoinen sekamelska, paikoin hyvinkin karu, toisaalla kaunis ja tunnelmallinen. Itse olen täällä asustellut kohta kahdeksan vuotta ja ihana Irlanti tulee aina olemaan toinen kotimaani. Parasta täällä on ihmiset ja upea luonto. On ollut kiva seurata reissuanne Instagramissa ja blogissa, mahtavaa, että olette viihtyneet :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010