Olen ompelija. Suuret linjat, nopeat saumurit, vauhdilla näkyvää jälkeä. Siinä on oma mukavuusalueeni. Ehkä juuri tästä syystä en kykene neulomiseen, tai oikeastaan juuri mihinkään äärimmäistä tarkkuutta vaativaan, äärimmäisen hitaasti etenevään työhön. Tulosta ja nopeasti - kuvaa minua parhaiten. 

Siksi yllätin itseni kässämessuilla. Ehkä se oli ympäristön vika (kaikkea ihanaa räpellystä joka puolella, minäkin haluan!), että haksahdin Sinooperin messustandilla askartelupaskarteluihin. Kokoa itse kaksi kultaista joulukuusta -paketti näytti paitsi sievältä, myös riittävän helpolta. 

Ja nätti siitä tosiaan tuli, tässä on kuulkaa ihan ensimmäinen itse rakentamani joulukoriste:

Myönnettäköön, että pystyin kokoamaan vain yhden kuusen per ilta, enempään näperrykseen ei hermo riittänyt. Olen silti ylpeä tästä saavutuksesta :D 

On varmaan sanomattakin selvää, että meillä ei nähdä sisustuslehtimäisiä jouluasetelmia lipastojen päällä. Naurattaa aina, kun luen tarinoita intohimoisista sisustajista joilla on "vaihtelevia kauniita asetelmia pöydillä, ne ovat kuin pieniä näyttelyjä". Tämä on ihan klassikkolause vanhoissa Antiikki-lehdissä, joita himoluen. 

Asetelma Niinan tyyliin: hae pihakatajasta tippunut oksa sisään, ja lätkäise se eteisen peilin karmin päälle. Jouluasetelma valmis. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010