Tässä eilisen päivän mekkoa (kun en vielä näyttänyt petteri punakuonolta). Tuollaista pohjemittaista helmaa pidetään yleensä epäimartelevana, mutta ei se minun mielestäni sitä ole. Oikeastaan se on tosi kiva.Jalassa oli päivällä Minna Parikan Little Lulut, mutta koska jätin ne töihin (vesisade kotimatkalla, hell no että kastelisin Parikoita), Raquelit saivat paikata asukuvassa.Väritin kuvaan kesälomatunnelmaa, vaikka ulkona oli suunnilleen pakkasta ja tuuli kuin matafaka. Lomaan on aikaa enää yksi ainokainen päivä, ja aion kiskoa lomatunnelman esiin kolostaan vaikka väkisin. Ignorea tälle taudille ja Suomen "kesälle" :D

Kommentit (19)

1/19 | 

Tosi kiva tuo hame, ei ole minustakaan yhtään epäimarteleva. Ainakaan sinun päälläsi :D Minun pituudellani voisikin olla :D

Ja itseäkin harmittaa ihan hirvittävästi nämä kelit! Vaikka varsinaista kesälomaa ei ole (:() niin ainakun minulla sattuu olemaan aamuvuoro viikko niin sataa vettä ja iltavuoro viikot paistaa aurinko, EPÄREILUA :( ! En tykkää!! Toivottavasti ilmat paranisi sinunkin lomallasi!

Myy
2/19 | 

Samaa mieltä Elisan kanssa, eli sulla hujopilla tuommonen hame näyttää hyvältä. Mutta jos tämmönen kitukasvunen käppänä laittas pohjepitusen hameen päälle, niin ei hyvä. :D

Mulla on kesällä vaan muutama päivä lomaa nyt juhannuksen tienoilla ja tottakai sääennustus näyttää sadetta ja kylmyyttä, en ala!!! :(

Toinen Elisa
3/19 | 

Hei!

Huomasin aikasemmasta postauksestasi että olet menossa Edinburghiin. Olin itse siellä käymässä viikko sitten, ja suosittelen käymään Armstrongsilla, joka myy vanhoja vaatteita. Grassmarketin kulmassa on yksi niistä, ja se ainakin oli isohko. Samalla seudulla on Victoria Streetin varrella useampi ihana pikkuliike, voisin kuvitella, että viehättäisivät sinuakin :). Hauskaa reissua!

Sissi
4/19 | 

Helma olisi epäedullinen, jos se oikeasti olisi pohjepituinen. Sinä olet niin pitkä, että nyt pituus on todella hyvä :)
Pohjepituus on vaikea lähinnä sen takia, että harvalla on huippusolakat sääret ja kun helma jää pohkeen paksuimpaan kohtaan, niin jalat näyttävät tukeilta, vaikka eivät olisikaan.

Ilona
5/19 | 

Mä tykkäsin Edinburghissa Cookie-nimisestä liikkeestä, jossa oli pääasiassa mekkoja. Olen kallellani fiftarijuttujen puoleen, joten ostin sieltäkin sentyyppisen ratkaisun, jonka helma on juuri tuollainen pohjepituinen. (Ja käytän sitä täysin tyytyväisenä, vaikka oonkin vain 161-senttinen.)

http://www.qype.co.uk/place/74927-Cookie-Edinburgh

Gugguu-Tiina
7/19 | 

Ciao,

Tulipa mieleeni että miksei sinunkin blogissasi voisi olla kuvien alla (pliis edes joskus?) tiedotettuna vaatteiden merkit/alkuperä? Onko tämä joku tietoinen valinta vai onko ne kerrottu teksteissä? Välttyisit sitten niiltä kysymyksiltä... Itse haluaisin tietää mistä tuo täydellinen hame on kotoisin! Kaunis asu, rakastan sinistä!

Diva
8/19 | 

Heippa!
Hyvältä näyttää noin hoikissa säärissä, ei ole epäimarteleva lainkaan! Lyhyellä ja vähän pullukammala kyllä ois...
Hei, olen pari päivää yrittänyt löytää sun juttua sellasistaa virkatuista korvisksista, jotka sait ehkä pari vuotta (?) sitten blogin kautta...muistatko vielä? Mistä mä löydän sen jutun? Niitä oli myynnissä jossain blogissa ja erivärisiä pitsisiä hienoja. PItäisi saada tietää, onko niitä vielä valmisteilla?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011