Pääsääntöisesti onnistun pukeutumaan siten, että diggaan vaatteistani. Vuosien kokemus nähkääs. Silti väliin osuu kuitenkin päiviä joilloin totean valokuvasta, että ei hyvää päivää. Ei. Yleensä tämä ymmärrys tapahtuu nimenomaan kuvan välityksellä. 

Koska blogini on aina ollut julkinen asupäiväkirja, laitetaan tietysti sekaan myös näitä ei niin lemppareita.

Kaikki tämän asun yksittäisistä osista ovat mieleeni, mutta yhdessä ne vain eivät toimi. Riekerin bootsit ovat liian järeät, kaulakoru toisesta maailmasta ja käsilaukun kultaiset reunat eivät oikein istu mekon viileään sävyyn. Eikä kaulakoruun.  

Onneksi huonoon asuun ei kuole, ja aina tulee seuraava aamu. Rättibloggaaja syvällisenä :D

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010