Joulun alennusmyynnit ovat minulle heikko kohta, sillä pidän nimenomaan syys- ja talvikauden muodista. Juhannuksen jälkeiset alet taas ovat melko yhdentekevät, sillä myynnissä on hellehepeneitä enkä harrasta hellettä.

Minulla oli yksi ihan tietty missio näihin aleihin, ja pidin sormet ja varpaat ristissä, että päiväunieni kohde saisi punaisen hintalapun. Minna Parikan Harlequin -saappaat, vaaleanpunaisilla lampaankarvatupsuilla. Nämä ovat niin kummalliset, että se oli kenkäihastusta kertaheitolla. Mitä oudompi, sitä parempi - pitää yleensä paikkansa minun kohdallani, kun kengistä ja asusteista puhutaan.

Kun harlekiineihin lopulta tuli -40% alelappu, iskin kiinni välittömästi. Se on ihan mahdollista, että niihin tulee vielä isompi ale jossain vaiheessa, mutta en ollut valmis ottamaan yhtään enempää riskiä sillä näitä ei ole näkynyt myynnissä missään muualla kuin Parikan omassa nettikaupassa. Se todennäköisesti tarkoittaa sitä, että saappaita ei ole turhan montaa paria per koko.

Taisin olla liikkeellä täsmälleen oikeaan aikaan, sillä nyt oma kokoni 40 on jo loppuunmyyty.

Ylipolvensaappaat ovat olleet aina mieleeni, joskin niiden kanssa saa olla melko varovainen muun pukeutumisen suhteen ettei päädy näyttämään tyylillisesti Pretty Woman -leffan Vivianilta. Tosin näissä saappaissa sitä vaaraa ei todellakaan ole, tennarimainen kenkäosa pitää siitä huolen.

Ps. Ei muuten harmittanut seistä näillä arkiaamuna juna-aseman tuulisella laiturilla, kun takki ulottui polveen ja saappaat polven yli. Täydellinen suoja viimaa vastaan! 

Kommentit (7)

Nemeth
1/7 | 

Aika rohkeat, onko tullut kommentteja? Onko nuo keinonahkaa vai aitoa?
Tulee vanhat harlekiini-pussilakanat mieleen tästä aiheesta.
Oli minulla teininä harlekiini-kirjepaperiakin =)

Ninneri
3/7 | 

Mäkin haluaisin nähdä nämä tositoimissa jonkun asun osana :) Mä en juurikaan lämpene Parikan uusille tuulille, tykkäsin enemmän vanhemmasta “sydämiä ja polka dotseja” -tyylistä mutta täytyy myöntää että puputennarit kiinnostaisivat.. Tosin vielä saa mennä jonkin aikaa ennenkuin raaskin maksaa yli 100e tennareista :)

Feministi
5/7 | 

Oon muuten miettinyt vähän esim noita ylipolven saappaita, on ärsyttävää että naispuoleisena ihmisenä tavallaan täytyy miettiä pukeutumistaan, ettei näytä ns. huonolta naiselta. Miehillä ei ikinä ole tällaista...

Vierailija
7/7 | 

Ihan mahtavat!! Mietin kyllä aluksi otsikkoa lukiessa, että miten ylipolven saappaat voi olla epäseksikkäät (tuttavapiirissä ne kulkee nimellä fuck-me-bootsit) mutta joo, noista popoista ei hirveästi erotiikkaa tihku :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu