Perinteinen kunnon vihreä ei ole koskaan ollut minun värini. En osaa käyttää sitä, eikä se tartu käteen kaupassa. Yleensä. Jokaiseen asiaan löytyy kuitenkin aina poikkeus. Sen poikkeuksen nimi on vintage-takki, joka on vihreä isolla V:llä. Tämä kirppislöytö on ihan huikea, enkä osaa kuvitella sille parempaa väriä.

Jostain syystä tämä takki solahtaa tyyliini vaivattomasti, kuten käyttövaatteen kuuluukin. Sen leikkaukset ja tyyli huokuvat 70-luvun fiilistä, joka on yksi lempiaikakausistani pukeutumisen suhteen. 70-luvun nahkatakit ja boheemit mekot, siinä on sitä jotain. Ehkä hullu väri toimii juuri siksi, että vaate on muuten 100% minun tyyliseni. 

Meidän perheessä kirkkaanvihreä on ehdottomasti siskoni väri, kun minulle taas käy tummat ja synkemmät sävyt. Siksi alunperin tämän takin helmaan kirppiksellä tartuinkin, kun ajattelin että tuo voisi käydä siskolleni. Se oli kuitenkin väärää kokoa, ja hetken mielijohteesta sovitin sitä itse. Se oli siinä. Ihastusta ensi sovituksella :D

Jokaisen vaatekaappi tarvitsee muutaman linjasta poikkeavan piristevaatteen, ja minulla se on tämä. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat