Eteisen maali siellä parhaillaan odottaa viimeistä kerrostaan, joten laitetaan tähän väliin ote oman elämänsä viherpeukalon touhuista.

Olipa kerran upea Marketta, mutta sitten se poloinen joutui minun hellään huomaani:


 

Että näin tällä kertaa. Diagnoosi: hukkuminen.

Mutta kesti se sentään useita viikkoja hengissä, joten ehkä ensi vuonna koko kesän :D

Kommentit (10)

Heli L.
1/10 | 

Ens kesänä sitten purkin pohjaan pari reikää ja kiviä pohjale, et ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois. Mäkin oon pari kukkasta onnistunut hukuttamaan, mikä on sikäli jännittävää, et yleensä kasvit kuolee siihen että muistan kastella niitä kerran puolessa vuodessa...

sini
2/10 | 

Sulla on ollut umpinainen astia??
Pohjaan muutama reikä niin ei käy hukkuminen. Näin käytän itse kivoja maitotonkkia yms ruukkuina

3/10 | 

Muistitko laittaa hinkin pohjalle isompia kivenmurikoita, ruukun paloja tai lekasoraa? Näin minulle neuvottiin kun olin istuttamassa kasvia sinkkiämpäriin. Pitää olla kuulemma joku "salaoja" siellä umpinaisen astian pohjalla ettei multa lillu suoraan pohjalle jäävässä vedessä (jos siis kastelee liikaa tai sataa paljon).

Niina
5/10 | 

Äläpäs suotta soimaa itseäsi! Kokeneimpienkin puutarhureiden on haastellista saada markettaa säilymään hyvännäköisenä näin pitkälle kesään, etenkään kun kesä on ollut tällainen. Ensin pitkään kylmää ja märkää, sitten viikkotolkulla pelkkää paahdetta. Itsekin innostun joka kevät marketoista ja aina rapujuhlien aikaan sitten kiroan niiden ruskeita rankoja ja lehtiä ruukkuistutuksissa...uusiakaan kesäkukkia kun ei enää raaski ostaa.

6/10 | 

Tervetuloa Onnettomien Kukankasvattajien Kerhoon! Annoin itselleni viimeisen mahdollisuuden ja hankin mehikasveja, nyt näyttää siltä että nekin vetelevät viimeisiään... En voi käsittää mitä mä teen (väärin) :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012