Eräänä sumuisena aamuna kun puissa oli vielä keltaisia lehtiä, onnistuin menemään ulos juuri oikeaan aikaan. Aurinko oli vasta nousemassa ja maailman värit olivat kuin maalauksesta! Oli ihan hyvä päivä pukeutua punaiseen, mekko istui hyvin maisemaan värinsä puolesta. Tuona päivänä oli vielä sen verran lämmintä, että pärjäsin päivän keepillä ja korkkareilla.

Mekko ja viitta ovat kirppislöytöjä, myös Minna Parikan korkkarit ovat nettikirppikseltä. Hattu KN Collection. 

Villi veikkaukseni on, että huomenna ei tarvitse moisesta vaatekerrasta haaveilla, kun noita lumiennusteita vilkaisee. Olisipa aika huikeaa jos tännekin sataisi 10 senttiä lunta! Joulu tulee!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010