Meillä oli eilen mieheni kanssa treffi-ilta, jonka kunniaksi varattiin pöytä vanhasta lempiravintolastamme Marusekista. Maruseki ei tuota koskaan pettymystä, ruoka on aina täysi kymppi, samoin palvelu. Tampereen ravintolakattaukseen on tullut paljon uusia kiinnostavia paikkoja sen jälkeen kun muutimme landemmalle, mutta tällä kertaa oli nostalgiaraflan aika. Tuulensuu ja Maruseki ovat aika tasapäisiä siinä mielessä, missä kulutimme eniten aikaa Tampereella asuessa. 

Treffeille pitää tietysti vähän pynttäytyä, ja näin sain taas hyvän syyn käyttää Erdem x H&M -kukkapaitaa. Tämä on niin hieno vaatekappale, että tekisi melkein mieli ripustaa se kehyksiin seinälle. Paita on oman tyylini ytimessä, siellä synkkien viktoriaanisten pitsien, pliseerausten ja kukkakuosien keskipisteessä. Lisäksi se sopii sekä hameiden että housujen kanssa, joka saattaa aiheuttaa kohdallani ylikäyttöä, kun miettii miten paljon olen innostunut housuista viime aikoina. Lähes kaikki paitani ovat tarkoitettu hameiden pariksi (ovat tosi lyhyitä malliltaan), joka aiheuttaa pieniä haasteita housupäivinä!

Hame: Mango / Paita: Erdem x H&M / Laukku: Minna Parika Ginger / Kengät: Kirppislöytö

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat