On aikoihin eletty, että lähdin pikkujouluihin housuissa. En muista koska moista olisi tapahtunut. Erdem x H&M -mallistosta napattu kukkapaita on kuitenkin niin kiva pari väljille Zaran housuille, että tällä kertaa en kaivannut mekkoa. 

Yritän nyt ihan tosissani miettiä olenko kymmeneen vuoteen lähtenyt housuasulla juhliin, enkä muista yhtäkään tapausta. Olen ilmeisesti aika rajoittunut juhlapukeutuja: mitä vaan voi olla yllä kunhan se on mekko.

Paita: Erdem x H&M / Housut: Zara / Kengät: kirppislöytö / Laukku: Mango + Minna -rintaneula

Kyllä vannoutunut mekkofanikin saattaa viihtyä housuissa, mutta ei ihan missä tahansa housuissa. Niissä pitää olla vähän väljyyttä, pitsiä ja laskeutuvuutta. 

Kommentit (3)

Karkkinen
2/3 | 

Hankitko jotain muuta tuosta ihanasta Erdem&HM-mallistosta? Itse unohdin koko jutun enkä saanut mitään:(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010