Torstaina 2.11. tulee myyntiin H&M:n tämän vuoden yhteistyömallisto, tällä kertaa kumppanina on Erdem. Selvästi aiempia yhteistyökumppaneita, kuten Versacea tai Sonia Rykieliä, tuntemattomampi Erdem on luonut malliston, joka ei kuitenkaan jää huonommaksi menneiden vuosien yhteistyömallistoille. Synkeän romanttinen, jopa viktoriaanisia viboja fiilistelevä mallisto on kaunis kuin... kukka. 

On varmaan sanomattakin selvää, että tällainen tummista kukkaprinteistä, pitkistä helmoista, pitsistä ja dramaattisuudesta ikuisesti innostuva on jokseenkin lääpällään koko mallistoon. Hintatasosta johtuen en kuitenkaan voi iskeä näppejäni kukkakuoseihin ihan siinä määrin kuin mieli tekisi, mutta aina voi ihastella. Jos minä olisin mekko, olisin pystykauluksinen synkkä pitsimekko.

Kaikki kuvat: H&M

Erdem X H&M tulee myyntiin nettikauppaan klo 11 ja Helsingissä kahteen myymälään klo 8. Koko mallisto on jo nähtävillä hm.comissa. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Miksi, oi miksi mallien pitää näyttää aina niin vihaisilta. Näidenkin kuvien kauneimmat vaatteet ovat hymyilevien mallien päällä.

karkkinen
4/4 | 

Tämä mallisto on IHANA! Voisin ottaa lähes kaiken, mutten kyllä ehdi kaupoille, joten jäänee kaikki saamatta :(

Halina
5/4 | 

En tykkää h&m yrityksenä. Myönnän ostavani sieltä silloin tällöin jotain, koska opiskelijabudjetti/jos ei ole muuta kauppaa lähettyvillä, mutta hienommat vaatteet kyllä ostan joltain omat standardini paremmin täyttävältä yritykseltä. :) ps. Niitä edellisiä kalliiden mallistojen hajakappaleita pyöri keskustan h&m:ssä aika kauan ja kun katsoin yksiä kenkiä (hinta monta sataa euroa) oli laatu ihan kuraa ja sekotin ne vahingossa aluksi johonkin halpistuotteeseen kunnes vilkaisin hintaa. Toiv ne muut vaatteet täytti edes laadulliset vaatimukset paremmin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat