Mahdankohan muistaa väärin, että nämä pallosukkikset olisivat Marimekon... dementia iski. Mutta varmaa on ainakin se, että kyseiset sukkikset ovat kestäneet käytössä harvinaisen kauan useista pesuista huolimatta. Sen verran kuitenkin muistan, että hame on Kenzon ja H&M:n yhteistyömallistosta, joka ei ensivilkaisulta ollut lainkaan juttuni, mutta sitten joukosta löytyi tällainen helmi. Ei auta olla ennakkoluuloinen :)

Tavallisesti pukisin siniset pallosukkikset mustaa mekkoa piristämään, mutta vasta kuosivaatteiden kanssa ne pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Eri kuosit korostavat toisiaan ja yhdistely on helppoa, kun sävymaailma on sama. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010