Eilisen päivännasu poikkesi vähän normista mekkotyylistä. Roller derby ottelu Tukholman B-tiimiä vastaan päättyi kirkkaaseen voittoon (wuhuu!), että kyllä kelpasi hymyillä loppuilta. TRH:n edustusväri on punainen ja jopa reppuni mätsäsi väreihin. Vahingossa tosin, mutta kuitenkin. Fjällrävenin Rucksack No.21 -reppu on saatu blogin kautta (Partioaitta). Nykyään joudun raahaamaan niin jäätäviä määriä varusteita mukana treeneissä monta kertaa viikossa, että osaan arvostaa kunnon kantovälineitä.
Nyt on niin möyhennetty olo, että taidan halailla sohvaa loppupäivän. Ja potea huonoa omaatuntoa etten ole ulkona, kun kerrankin ei sada kaatamalla.

Kommentit (7)

parikatOparhaat
2/7 | 

Onnitelut munkin puolesta! Ja punaisesta tuli mieleeni, ennen suorastaan vihasin punaista, nyt se on alkanut miellyttää minua ja olenkin hinkumassa ihania punaisia kenkiä, asusteita ja sisustustavaroita.. Ja kiitos kuuluu sinulle <3

NooraK
3/7 | 

Mitäs kokoa tuo reppu on? Niitähän on ainakin kolmea kokoa. Tekis vastaavaa mieli :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

tämä on L-kokoa ja sinne mahtuu aika pirusti kamaa (kuten näkyy), eli jos tarvii nimenomaan tavarajuhdaksi niin L, jos päivittäistavararepuksi niin M riittää :) (Se on S on tosi pikkuinen ja suloinen, hipelsin sitä joskus kaupassa, mutta ymmärsin että minun "raahaa koko maailma mukanasi" -tyylillä se tosiaan on liian pieni käsilaukuksi ja ostin perus Kånkenin.)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

lilli
4/7 | 

Toivottavasti tää ei ole kovin epäkohtelias kysymys,mut mikä tatuointi sulla on reidessä? :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011