Tämä helle on pakottanut ikuisen tukka-aina-auki minut käärimään pörröäni kiinni, jopa niinkin pitkälle, että nostin otsiksen ylös. Tätä tapahtuu noin kerran vuodessa. Mutta kun totesin että pelkkä ulkona seisominen sulattaa naaman irti ja joudun luopuman otsiksesta, tehdään se sitten kunnolla. Eli fiftariponnari ja isot helmat. Sain tuon söpösen sydänhameen Monalta synttärilahjaksi <3


r5

r5


r4

r4

Syy miksi otsiksen ylösnostaminen on feikkitummalle vähän ongelmallista, on valkoinen juurikasvu joka saa näyttämään mukavan kaljulta ;) eli toimii kaksi päivää tyvivärjäyksen jälkeen, ei toimi enää viikon päästä väristä.

Harry Potterin yleisössä istuin nuttura päässä ja koristeeksi kiinnitin muutaman irtokukkasen.


r1

r1


r3

r3


r2

r2

Koska en tietenkään jätä asioita viime tippaan, pakkaan täällä parhaillaan (luova tauko postausta tehden krhm..) ja pitäisi vielä käydä nostamassa rahaa ja ostaa matkaopas tai muu vastaava karttakirja. Kentälle pitäisi lähteä parin tunnin päästä. Opinkohan ikinä tekemään matkajuttuja ajoissa vai onko tässä vaiheessa hyvä myöntää itselleen, että järjestelmällisyys ja valmistautuminen ei vain ole minun tapani hoitaa asioita :D kaaoksen kuningatar, Niina.

Kommentit (18)

anna
1/18 | 

Tänne Milanoonko olet tulossa? :) Mitä matkasuunnitelmia teillä on? Muistakaa käydä aperitivolla, Porta Genovassa on ainakin hyvät!

Arco iris
3/18 | 

Milanoonko? Kiva! Me oltiin siellä tienoilla just kesällä, good luck! :D

Ihania hiuksia!

SSSsss
7/18 | 

Oi, näytät erittäin hyvältä ponnarissa ja nostetussa otsiksessa! Tiedän, että oma tyyli on oma tyyli ja siinä pysytään, mutta vaihtelu näyttää kannattavan! :)

niminami
11/18 | 

Vaihteluksi kiva nähdä sulla myös hiukset kiinni. Sopii hyvin!

Mukavaa reissua!

13/18 | 

Tosi kivoja nuo kummatki kampaukset, varsinki toi eka! Voisin oikeestaan ite laittaa huomenna ponnarin ja nostaa otsiksen ylös, näyttää niin kivalle (: Ja tietty, ihanaa matkaa! :)

Kata
15/18 | 

Ylös nostettu otsatukka sopii sulle tosin hyvin, ihana fiftari look. Tosin oot myös niitä aika harvoja, joille myös sopii tukka otsalla (nimim. kokeiltu on ja pelästytty peilin edessä:), mutta näillä helteillä se voi varmaan välillä tuntua pikkasen tukalalta. Tosi mukavaa matkaa Milanoon:)

mmiumiu
16/18 | 

Olet niin söpö, kun laitat tukan nutturalle tai ponnarille! Mukavaa vaihtelua tuohon aina tukka auki -lookkiin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012