Joskus täydelliset verhot saattavat löytyä lähempää kuin luuleekaan, nimittäin omasta keittiöstä. Keittiöön ripustettiin uudet verhot ja vanha keittiön kappa sai uuden elämän pikku eteisessä, minne se sopii ihan täydellisesti sekä tyylin että värien puolesta. Tykkään tästä Vallilan Persikka-kuosista todella paljon, se on raikas ja hauska. Etenkin tämä turkoosi persikka on mieleeni, siinä on jotain satumaista.

Kivasti sopivat myös ikkunasta näkyvät pinkit pelargonit eteisen verhoihin. Oli muuten täysin mahdotonta yrittää kuvata kukkia ja verhoja niin että molemmat näkyisivät kirkkaina, nyt eivät taidot riittäneet. Mutta ehkä tästä saa jotain selkoa. Eteisen ilmeen raikastaminen - käytännössä ilmainen. Kierrätystä talon sisällä. Erittäin jees.

Kommentit (4)

Ai että tuo Persikkakuosi on kyllä mun lemppari ja aion niin jotenkin ujuttaa sen tähän meidänkin asuntoon ;) Teidän asunto ylipäätään on aivan mahtava, joskus toivon itsekin voivani ostaa vanhan rintamamiestalon ja remontoida sen - tai muuttaa vanhempieni nykyiseen ja remontoida sen itselleni sopivaksi.

hanna
www.hannamariav.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011