Case: löysin vihdoin muuttokamojen joukosta pussukan mihin olin jemmannut asusteita ja nappasin sieltä käyttöön pinkit mokkahansikkaat rusetilla. Oikein somat ja sievät vai mitä.Muuten kiva, mutta tuntia myöhemmin onnistuin repäisemään toiseen käsineeseen massiivisen palkeenkielen, riisuessani sitä kädestä. Mokka on todella ohutta, mutta enpä olisi osannut odottaa että se ihan noin helposti repeää!


Voi &%&%¤@!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (28)

Iina

Kestäisikö mokka esimerkiksi siksak-ompeleen saman värisellä langalla? Laittaisi alle tukikangasta ja ompelisi repeämää pitkin siksakilla. Olen joskus joitakin vaatteita siten korjannut. Näin välttää ikävät paksut saumat (tosin tuosta ei sitä riittäisikään). Siksak jää kyllä näkyviin, mutta ei välttämättä haittaa käsineen alapuolella.

Maesa

Heippa! Huomasin rikkimenneen käsineesi. Joko olet ehtinhyt hanskan saksia? MInulla olisi paikkausvinkki. Saman tyylisesti rikkoutuneen mokkakäsineen olen saanut korjattua niin ettei risa kohta paista naapuriin asti. Liimaharso (siis sellainen jolla voi liimata kaksi materiaali yhteen) ja puuvillakangas, lakanakangaskin käy. Riittävän iso pala nurjalle, puskusauma ja silitysrauta. Tadaa! Tuli kuin uusi hanska.

aada

Voi hitsi hanskoja. :/ On kyllä kauniit.

Mutta sitä vaan halusin kommentoida, että hanskoja kantava rouva on kyllä hanskojakin kauniimpi! Raskaus todella pukee sinua ja onnistut näyttämään todella kauniilta ja freesiltä! Itse olen muutamaa viikkoa sinua "jäljessä" mahan kasvattelun kanssa ja olo on kuin möröllä. :D Siksi on niin ihanaa nähdä, että joku pysyy noin hehkeänä raskaudesta huolimatta. :D

Anis

Mulla kävi sama kaksien mokkahanskojen kanssa, jotka ostin Seppälän alesta. Ei ollu kalliit mutta ketutti että noin huonolaatuista tavaraa pitää tähän maailmaan tuottaa.

Kannattaa kokeilla saisiko paikattua liimakankaan (tukikankaan) avulla. Ja ehjään hanskaan kannattaa kans sit laittaa ettei repee niin helposti. Sit jos ei auta niin ideasi lyhentää niitä on hyvä! :)
Harmillista kyl aina jos joku tuote menee heti rikki :(

Noora

Mulla samat hanskat, jotka meni heti rikki just tollee, reklamoin, sain uudet ja sama juttu niiden kanssa. >:(

Uu, mulla on samanlaiset! Ne eivät ole rikki repeämisen takia, vaan pinta on kärsinyt tapaaimsista vesisateen kanssa... Mutta ovat kyllä ihan ylisöpöt hanskat!

Pystyisitkö korjaamaan tuota esim. ompelemalla ranteeseen koristeraidan vaikka mustasta mokasta?

Siiri

Pitkään sun blogia lukeneena, nyt ensimmäistä kertaa kommentoineena. Tätä blogia lueskellessa tulee kyllä aina hyvä fiilis, osaat kirjottaa ja oot yks niitä harvoja bloggaajia joita lukiessa en päivääkään epäilis ettetkö oikeestikkin olis noin vilpitön ja mukava kun mitä täällä annat ymmärtää. Oot niin aito :) kaikkee hyvää teille, onnea uuteen kotiin ja mukavaa odotusta <3

Mulla oli tuollaiset samanlaiset hansikkaat, mutta tämä pöljäpää unohti ne sitten kerran bussinpenkille eikä niitä tietenkään löytynyt löytötavaroista kyselyistä huolimatta... Voi että, alkoi nyt taas ärsyttää niiden hukkaaminen, uskon miten sinuakin ärsyttää omien hansikkaiden kohtalo :D

Sinituuli

Onnistusko korjaaminen tukikankaalla?
Harmi ois noin ihanat hanskat heittää roskiin.

Mie en vaa käryä miten onnistut päivästä toiseen pitää ton otsatukan nuin hyvännäkösenä! Mahtava! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013