Olen kuluttanut niin tiiviisti sitä mustaa Jacobsin arkilaukkuani, että oli pakko vaihtaa toiseen välillä. Punainen blogissakin tsiljoona kertaa nähty Italian matkatuliainen on arkilaukkuni numero kaksi. Sinne mahtuu koko maailma, mutta silti se ei ole muodoton säkki vaan näyttää siistiltä. Onneksi ostin laukun punaisena enkä mustana, vaikka käytännöllisyyden ääni takaraivossa osoittikin mustan suuntaan. Miten minusta on tullut näin turvallisuushakuinen! Yritän taistella sitä vastaan kaikin voimin :D
Mmmm Raquelit, elämäni kengät! Normaalisti jaksan sipsutella noilla aamusta iltaan, mutta eilen kulkuni oli sen verran ankkamaisen näköistä että lopulta oli pakko luovuttaa ja vaihtaa iltapäivällä ballerinoihin. Syy? Niin uskomattoman jumissa olevat pohkeet sunnuntain treenistä, että pienikin jalan liikauttaminen tiristi tipan silmäkulmaan. Au!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

Mira
1/9 | 

Jos hame on henkkamaukalta, tepastelen parhaillani samanlaisessa. Olen tosin sen verran persjalkainen, että malli on midi-mittainen mulle:)

sokeri
2/9 | 

Makee hame! MIstä?

Omistan kahdet Raquelit, molemmat on kenkäkaapit väriläiskät. Ettei menis liian värikkääksi, Jodiet onkin sitten mustat. :) Täydelliset kengät!

Heidi
6/9 | 

Ostin muuten keväällä elämäni ekat Parikan kenkäni hääkengiksi, samaiset Raquelit mutta mustana. Aivan älyttömän hyvät jalassa ja hyvin jaksoi muutaman tunnin ajan pitää jalassa vaikka kuukausi ennen häitä menin ja mursin jalkapöydästäni luun :)

Kate
7/9 | 

Itsekin on varsinkin talvisin liian turvallisuushakuinen. Mustaa ja harmaata. Sitten voikin kadota seinään ja muuttua näkymättömäksi. Toivoisin löytäväni tulevalle talvelle jotain päräyttävää asustetta.

mymmeli
8/9 | 

Mä taas liitän "turvallisuuden tunteen" juuri punaiseen. Ei voi mennä pieleen :D Punainen huulipuna, punaiset farkut, marianne kuosi
...

Mistä tuo hame muuten on? Näyttää ainakin näin kuvissa täydellisen malliselta.

Nanna
9/9 | 

Noi raguelit <3 <3 <3 olen kuolannut niitä jo monta vuotta,mutta aleksin liikeessä ei ollut kokoja silloin kun kävin, Ja tuo laukku, voi mikä herkku. Ihana blogi muutenkin <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011