Ruotsalaisista suunnittelijoista itselleni tulee ensimmäisenä mieleen übercoolit hipsterit tai vaihtoehtoisesti graafinen ja sliipattu tyyli. En tiedä ovatko teidän mielikuvanne samat, mutta veikkaan silti että moni ei ajattele ainakaan goottiromantiikkaa.

Putiikki Rannalla liikkeessä myytävä Ewa i Walla oli jännä uusi tuttavuus. Sain kutsun tulla valitsemaan suunnittelijan vaatteista yhden itselleni ja kävikin niin, että aikaisemmin syksyllä ihastelemani musta dramaattinen baby doll -mallinen röyhelötunika oli juuri Ewaa! Oli hilkulla, etten valinnut kyseistä mekkoa hiusmuotinäytöksen stailaukseeni muotimessuille. Mekosta tulee hieman mieleen japanilaisen Rei Kawakubon kädenjälki, mitä rakastan. Mutta yleisesti ottaen Ewa i Walla on enemmän luokassa maalaisromanttinen verrattuna Kawakuboon. Ewan vaatteista on silti helppo löytää halutessaan synkeyttäkin, riippuen miten ne yhdistää. That`s the way (aha aha) I like it...

Kaikki Ewa i Wallan vaatteet ovat tällä hetkellä Putiikissa alessa -40%, että jos romanttinen tyyli ilahduttaa, kannattaa käydä vilkaisemassa.

l3
l3

Pöllökoru Primark, kengät Minna Parikka.

l2
l2
l1
l1

Ps. äsken ulkona satoi karvahattuja! Tiedättehän, isoja märkiä rättejä, melkein lunta!

Kommentit (17)

anna

ne on kylläkin JALKARÄTTEJÄ mitä sielt taivaalta sataa :D no ainaki meillä päin. voi hyvin olla äitini omakeksimä sana...

Rusinainen

Itselläni löytyy samanlainen pöllökoru,mutta hopeisena, joka löytyi koruharakan nettikaupasta-iiiihana!

talvikettu

Onpas kivannäköinen mekko!

Meillä tuli kyl iha oikiaa lunta taivahalta ;)

ps. blogissani on arvonta, jos vaik haluaisit osallistua.

Outi

Hei wwoouu mikä mahtava pöllökoru! Ja upealta näytät sinäkin tossa mekossa. Aivan sun tyylinen :]

henna

Enpä oo koskaan kuullut puhuttavan karvahatuista :D En kyllä myöskään jalkaräteistä... Itse asiassa en tiedä edes mitä sanaa täällä Satakunnassa käytetään??

Mari

Ihana mekko! Onko sulla alla leggarit vai sukkikset?

Ja jalkarättejä täällä stadissakin sataa :-) Ne jalkarätit on sellaiset, mitkä intissä laitettiin kengän sisään, vähän niinkuin sukat.

Joonas

Toi pöllökoru vei nyt kyllä mun huomion totaalisesti. Mielettömän hieno, mistä? :)

Nauski

Meillä päin (Kainuussa) taas sataa rukkasia! Mutta miellän tuon kyllä lumeksi enkä melkein lumeksi. :D

Sini

Kävin merkin kotisivuilla ja mulla tulee vahvasti mieleen Tanskalainen Noa Noa. Jotenkin noi on kyllä tosi Skandinaavisia, vaikkei täysin kuitenkaan!? Suloista kerrospukeutumista! :) Ja tosiaan pöllöt ON ihania. <3

Sipe

Tiskirättejä, sanotaan meillä täällä hervannassa :D ja pöllö on söpöys, olisinko nähnyt peräti ihan samanlaisen ginalla? taino missäpä ei tällä hetkellä olis pöllöjä tyrkyllä... meilläkin _muutamat huuhkajat lentelöö täällä kämpillä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012