En kovin mielelläni lähde katsomaan supersankarileffoja, koska keskimäärin yhtä onnistunutta viihdepläjäystä etsiessään joutuu katsomaan yhdeksän huonoa. Uusin Avengers tipahti myös tuohon yhdeksän ryhmään, sillä juonesta tuli ensin mieleen My Little Ponyn harmonian elementit ja sen jälkeen ainoat muistikuvat ovat crash-boom-bang!!

En ole ihan varma olenko oikeaa kohderyhmää, vaikka kaikella järjellä pitäisi olla: rakastan supersankaritarinoita! Ja kyllähän tuo ryminä viihteestä käy, kun suhtautuu oikealla asenteella. Positiivista Avengersissa oli kuitenkin se, että iki-inhokkini Loki on nyt veks! En tosin tiedä miten pysyvä tämä estradilta poistuminen on, mutta ainakin Infinity Warin jatko-osaan asti. 

Tennarit ja Maxine-laukku: Minna Parikka / mekko: H&M

Ps. Finlaysonin Art Areaa rakennellaan parhaillaan, joten vaikka Plevnan leffateatterin pimeys ei kiinnostaisi, kannattaa Finskulle mennä kävelemään muuten vaan. Taidetapahtuma aukeaa virallisesti 8.6. Nämä liehukekuvat on otettu siellä.

Kommentit (10)

Vierailija
2/10 | 

Älä nyt hyvänen aika noin äkkiarvaamatta leffajuonta spoilaa!! Loki on nimittäin monelle meille se lempihahmo. ;)

Iiduliinu

Argh, eiiiiii! Mäkään en ole ehtinyt vielä leffaan ja Loki on se paras hahmo! Kaunis asu ikonisella Tampere-lokaatiolla, mutta tuo spoilaus aiheutti spontaanin ulvahduksen ääneen ':D

Ellukoo
3/10 | 

Mä en ole mikään tennareiden suuri ystävä, mutta nää pupunkorvatennarit on ihanat! <3 Noita kyllä käyttäisin varmaan jatkuvasti. Pitäisiköhän satsata yksiin lempparitennareihin... Juu, ja tuo mekko olisi myös ihan mun tyyliseni :) Vitsit että on kiva asu!!!

Santtu
4/10 | 

Näitkö sattumalta Black Pantheria? Siinä olikin sen verran voimaannuttava supersankarileffa, että kaikki muut tulevat varmaan ikuisesti olemaan kamalan huonoja. (Edes Marvelille tyypillinen crashboombang ei pilannut leffaa.)

Miiu
6/10 | 

Tosi kivat kuvat ja asu! Ja etenkin noi hiukset näyttää tosi kivalta! Ihanaa päivää 🌞☺️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010