Olen rakastanut farkkuhaalareita lapsesta asti, kuten kunnon kasarilapsen toki kuuluukin :D Alunperin työvaatteiksi suunnitellut lappuhaalarit ovat olleet jo vuosikymmeniä myös varsin kelpo ajen käyttövaate. Välillä ne ovat enemmän muodissa, välillä vähemmän, mutta sitkeästi ne vaan pitävät pintansa.

Puutarhatöissä väljät rennot lappuhaalarit ovat ihan ykköset, mutta kyllä sellaisilla kehtaa portista uloskin lähteä. Vaihtaa vaan kumisaappaat korkkareihin ja pukee alle pitsipaidan, ja se on sillä selvä. Ralph Laurenin pehmoiset haalarit ovat huikea alelöytöni. 

Rennot farkkuhaalarit: Ralph Lauren Denim Supply / Nahkarotsi: Mango / Korkkarit: Diesel / Pitsipaita ja laukku: H&M

Kommentit (3)

KateK.
1/3 | 

Farkkuhaalarit aikuisilla, uhka vai mahdollisuus? Näkisin enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia. Farkkuhaalarit sopivat lähinnä pitkille ihmiselle. Vähemmän pitkät naiset näyttävät niissä 5-vuotiaille tai raskaana olevilta.

Haalarifarkut
2/3 | 

Mä olen tykästynyt käyttää farkkuhaalareita. Olen mies, joka käyttää farkkuhaalareita. Mulla on itsellä Tommy Hilfigerin farkkuhaalarit käytössä.

Mielestäni farkkuhaalarit ovat kivan rento vaate pitää päällä. Ja haalareissa on hyvä, kun löytyy paljon taskuja. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat