Pakkanen innosti pukemaan pitkästä aikaa farkut. Päivällä olin farkuilla ja valkoisella teepparilla, iltamenossa Vero Modan pitsikuvioisella tunikalla. Yhteistä molemmille paidoille oli nuo i-h-a-n-a-t suomalaiset vintagesaappaat. Nykyään ei tunnu löytävän sitten millään korkoja, joissa paino jakautuisi sekä kantapäälle että päkiälle. Kaikki kengät tehdään päkiäpainotteisiksi ja se on yhtä kuin tuska. Olen kipittänyt saappaillani kaksi päivää aamusta iltaan ja jalkani eivät ole millänsäkään.Toki korkokin on vain 7 senttiä, mutta tiedän monia senkin korkuisia päkiäntuhoojakenkiä.


e12

e12


e21

e21

Onnea on mukavat, kauniit, kahden euron vintagesaappaat :)

Kommentit (10)

1/10 | 

Ihan mahtavat nuo saappaat! Hieno löytö. Mullakin on ollut (ei-nyt-niin-aktiivisessa) etsinnässä mukavat ja hienot saappaat. Ehkä jonain päivänä löydän!

nianna
2/10 | 

meinasin just kysyä sun saappaista kun luin että !!2 euron vintage saappaat!! aivan ihanat joskus näköjään sattuu onni kohdalle!

3/10 | 

Hyvä pointti! Ostan nykyään korkokenkiä vain jos paino jakautuu oikein, eli pääosin kantapäälle. Pahinta on kengät joissa jalka koko ajan valuu eteenpäin, varpaille.

Nätit saappaat!

Kaisu
9/10 | 

Onko nuo farkut ne toiset niistä kaksista hyvin istuvistasi? Toiset oli ne Putiikista ostetut. Minkä merkkiset ja malliset nuo on?

Olen hyvin saman mallinen kuin sinä ja etsin epätoivoisesti hyvin istuvia farkkuja sopivan korkuisella vyötäröllä ja piiiiitkillä lahkeilla. =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011