Oletteko ehtineet testailla eilen alkanutta Ariel Fashion Shoot -kisaa Facebookissa? Sain yllärinä eilen kuljetusyhtiöltä salaperäisen paketin, josta paljastui Marc by Marc Jacobsin (!!) paita ja nettiosoite kisasivulle. Ihan kätevästi kului eilinen ilta jonossa tahratykille ja jännittäessä osuuko merkkivaatteisiin :D jaa että kuulostaako vähän omituiselle? Käykää katsomassa itse: www.facebook.com/arielsuomi

fashionshoot_2_fotocharliebennetKuva: Charlie Bennet

Ideana on siis tykittää jokainen vuorollaan 30 sekunnin ajan rekissä liikkuvia designervaatteita tahratykillä ja osuessaan voittaa kyseisen vaatekappaleen itselleen, se vaan käy pesukoneen kautta tottakai. Tahrauksen livepaikka sijaitsee Tukholmassa. Must say, että aika hauska PR-kamppis Arielilla.

Ja vaikka eilen minä epäonnistuin surkeasti ampumisissani ja lensin jonosta pihalle pari kertaa, yksi ainakin ehti kuittaamaan Vaatehuoneenkin FB-seinälle että oli onnistunut voittamaan itselleen vaatteita! Tykkileikkejä voi leikkiä joka pvä klo 16 eteenpäin 3.9. asti. Kertokaa ihmeessä jos onnistutte, haluan tietää :)

Kommentit (11)

Pee
1/11 | 

Hei sä osuit!! Jihaa! Olin itse jonossa sijalla triljoona ja huomasin, että tuttu kuva oli kohta tulossa vuoroon, joten jäin kytikselle :) Mahtavaa!

Viviente
2/11 | 

Juuri olin jonottamassa, kun näin että olit sotkemassa. Ja osuit! :) TOivotaan, että mullakin nappaa..

E
3/11 | 

heh! sun innoittamana ja flunssassa kotona makaavana menin jonoon tohon peliin ja eiköhän niina tapojärvi ollu just seuraavien pelaajien joukossa :D oli sitten pakko jäädä seuraaman että miten sulla menee.. :D onneks olkoon!! laitathan sitten kuvia kun saat sen paidan itsellesi :D

Laura
5/11 | 

Jee, voitin just äsken :D Olis ehkä pitänyt pelata vasta torstaina, koska silloin näytti olevan kivoja mekkoja jaossa. Täytyy ehkä värvätä siskokin ampumispuuhiin :D

Talvikettu
7/11 | 

Mie osuin kans! Toki en tiedä mihin, kuvassa näkyi kaksi molemmin reunoin että jaa-a, saa nähdä mitä postissa saapuu. ja neuvon tässä siunkin puolesta JJ:lle, hiiren vasempi painike sanoo bang.

Noora
8/11 | 

Siis plööööööh, innoissani menin tykkäämään että pääsen ammuskelemaan ja se perhanahan on toiminnassa vain klo 16-22 ja eikös miulla ole iltavuoro koko loppuviikon, että olen tuona aikana töissä.

Ja työpaikkanikaan ei ole mikään toimisto, missä salakavalana voisi napottaa naamakirjassa koko illan. :D

Antsqu
9/11 | 

Jeijjj, mä olin niin varma etten ekalla kerralla osuis mihinkään, mutta osuinpas yhteen kivannäköiseen paitaan n__n

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012