Ei nyt ihan ollut Sakulla tuo tarkennus kohdallaan tämän aamuisen kuvan kanssa. Tarkennus oli itseasiassa vieressä näkyvään autoon, jonka leikkasin kuvasta pois :D Miehet. No mutta näkee siitä tärkeimmän, eli my darling fillarini. Vanha kirppilöytöni palvelee nyt jo neljättä vuotta ja tänä kesänä vieläpä jalan kera. Vuosi sitten vanhukselta katkesi jalka, ja voitte varmaan kuvitella, kuinka hankalaa oli parkkeeraus kaupungissa. Ei ole noita perinteisiä pyörätelineitä enää ihan hirveästi tarjolla.


v1

v1

Tänään Stellaa katsomaan YO-talolle, jei! Olen odottanut Stellan näkemistä livenä vaikka kuinka kauan, kun edelliselle Tampereen keikalle en ehtinyt. Tuntuu ihan epätodelliselta, että edessä on neljä vapaapäivää, mihin sen kaiken ajan oikein käyttää?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Stella Harasek
1/11 | 

Puhuin samalla puhelimessa Manboyn tulevista keikoista kun luin tämän postauksen ja ehdin tohon loppuun kun olin just sanonut luuriin, että nähdään sitten Tampereen yo-talolla. Piti IHAN hetki päivittää itsensä ajan tasalle ennen kuin ehdin huutaa että eiku hei mä tuun vasta toukokuun lopussa :D

Julius
2/11 | 

Olisikin vapaata. Harkitsen vakavasti alan vaihtoa :). Aina töissä ku muut lomilla :/

Kaisu
3/11 | 

ihan vinkkinä entisen 80-luvun mummiksen omistaneena; kannattaa tarkistaa noi etupyörän haarat! itselläni menivät noin vuoden käytön jälkeen (pyörä oli pappani naisystävän, ja jostain 80-luvulta asti käytössä) noi etuhaarukat poikki. ja lähellä oli, etten alamäessä kaatunut, vaan hieman sen jälkeen... mutta muuten kyllä kelpasi ajella ongelmitta, tosin kun etuhaarukat menivät poikki, niin pyörä jouti kaatopaikalle. :<

toi sun ruutumekkosi on muuten aivan ihana! (:

chenille
4/11 | 

Oih, Stella! Se on muhun iskeny vasta kun radio nova alko uusisoittona soittamaan aamun kuiskausta. Nyt ei mene päivääkään ettenkö kyseistä biisiä kuuntelis. Me sooo jealous!

Riina
6/11 | 

Stella on loistava livenä. Itseasiassa rakastuin kunnolla bändiin vasta nähtyäni sen ensimmäistä kertaa livenä pari kesää sitten Ruisrockissa.

xxx
7/11 | 

Voitin tuollaisen polkupyörän arpajaisista kun olin neljä vee... ja pirun tarkka olinkin kuka sitä sai lainata, mulle kun se ei ihan sillon vielä sopinu =) Pyörä palveli sukulaisia vuosia ja käsittääkseni on vieläkin jossain liikenteessä... itse en sillä tainnu koskaan virallisesti pyöräillä :D

Hmm
10/11 | 

Kaisu: miten etuhaarukka voi mennä poikki? Oliko niissä mitään näkyvää alkanutta murtumaa/läpiruostumaa sitten vai mitä tarkoitat?

Kaisu
11/11 | 

Hmm: ulkoisesti niissä ei ollut mitään vikaa, eikä pappakaan ollut huomannut mitään (tietaa yhtä sun toista pyöristä), että täytenä yllärinä tuli tuo etuhaarukan poikki meneminen. ensin katkesi toinen haarukka aivan juuresta, ja kun lähdettiin äidin kanssa taluttamaan sitä kotiin, niin sitten katkesi toinekin. äiti sitten sanoi, ettei anna mulle hommata enää sellaista pyörää, koska oli kymmenistä metreistä kiinni, etteivät ne olisi katkenneet alamäessä.

mutta mitään näkyviä vaurioita ei ollut, pappa tosin sanoi, että olisivat luultavasti jossain pyörähuollossa osanneet asiasta varoittaa, jos oltaisiin menty. vaan miksipäs olisimme, kun pyörä toimi eikä moittimista ollut....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012