Olen aina huokaillut ihastuneena kaiken kitschin perään, mutta pitänyt kuitenkin itseni suurin piirtein hallinnassa, ettei koti ala muistuttaa Floridalaisen kissamummon tiluksia. Mutta aina on kuitenkin hieman tilaa hurmaaville yksityiskohdille, etenkin jos ne ovat pinkkejä flamingoja!

Tämä pinkki flamingo muutti puutarhaamme tällä viikolla, ja se on ystäväni Heinin ansiota. Olin ihaillut hänen pihaltaan löytyvää huikeaa flamingoa vuosi takaperin ja sen alkuperäksi paljastui Lidl. Kyllä, Lidl. Harmikseni tuote oli silloin jo loppuunmyyty, mutta tällä viikolla flamingo (14,90€) teki paluun valikoimiin ja Heinin vinkistä viiletin tuulen lailla kohti Lempäälää heti samana päivänä.

Ja siellä se nyt on, ilahduttaa joka kerta kun vietän aikaa puutarhassa tai katson keittiön ikkunasta. Olen nimennyt tuon kukkapenkin muutenkin pinkkipenkiksi, sillä tulppaanien ja lemmikkien jälkeen odotan maasta nousevaksi vaaleanpunaisia daalioita ja liljoja. 

Kommentit (9)

Sarana
1/9 | 

En olisi uskonut, että olen tätä mieltä flamingosta puutarhassa, mutta tuo on UPEA! Ja erityisen upean siitä tekee se, että se on juuri teidän puutarhassa. Se on kuin tehty sinulle Niina :)

Siiri-i
2/9 | 

Ihana flamingo :) Lidlissä oli muuten eilen myös niitä silikonisia kahvikuppimallisia muffinuvuokia.

Tuikke
3/9 | 

Hauska. Jotain vähän erilaista.
Ja ehkä vähän kuin "se ensimmäinen puutarhatonttu." Eli siitä se lähtee.

Vierailija
4/9 | 

Tokmannilla on myös myynnissä kaikenlaisia flamingokuosisia ihanuuksia. Mehukannu- ja laseja, säilytyskoreja jne. Itselleni tarttui matkaan flamingokuosinen aurinkolasikotelo. Joku kumma niissä saa suupielet ylöspäin ja heti kesäiseen tunnelmaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010