Olen sairaana niin harvoin että sitten kun olen, sairastan kuin miehet eli olen säälittävä ja leikin avutonta. Korjaus, olin edellisen kaltainen ajalla ennen Annia. Nyt on pakko raahautua elävien kirjoihin heti aamusta vaikka mikä olisi, sillä miehen on mentävä töihin vaikka kotona oleva äiti olisi kuinka kipeä. Buranaa naamaan ja nukkumaan aina samalla kun tyttökin ottaa vartin torkut.


Tämä on kotiasu päivältä ennen flunssaa, kun alkoi jo tuntua siltä että vaatteiden pitää olla väljempiä sillä ihoon sattuu. Minulla on ihan selviö että jos iho ja silmät tulevät araksi, kuume nousee pian.


No sitten. Mikä saa flunssapotilaan vaipumaan syvimpään mahdolliseen epätoivoon? On juuri saanut varttitorkkuja nukkuvan vauvan uneen ja hiippaillut sohvalle vaaka-asentoon ja vetänyt peiton verestävien silmiensä suojaksi, ja sitten kuulee että kissa alkaa oksentamaan puhtaalle, juuri lattialle levitetylle olohuoneen matolle. Siis voi...!! Karvapallo, aina väärässä paikassa väärään aikaan :D

Kommentit (13)

1/13 | 

Mullakin oli flunssa, taisi olla ihan sitä influenssaa. Veti olon todella kurjaksi ja väsyneeksi. Viikon kesti, tässä nyt jo toipumaan päin. Miten nuo elukat tietääkin sen huonoimman hetken, hankkia vatsansa sekaisin. Paranemisia!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

tietkö mietin tätä maatessani raatona sohvalla että ihan oikeasti mitä tuossa tilanteessa voi tehdä jos ei ole mummoa tms. läheistä joka voisi päivällä auttaa ja jos mies ei vaikka saisikaan palkatonta lyhyellä varoajalla jne. Kyllä täytyy nostaa hattua yksinhuoltajille, minulla sentään on puolet vuorokaudesta melko takuuvarmasti apua saatavilla mutta kaikilla ei ole.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Yh, eli kutsuttaisiin mummo tms kylään että sekin saa yrjötaudin. Pidetään kuitenkin noi taudit oman kämpän sisällä ettei tarkoituksella levitetä. Kyllä ihminen pärjää kun on pakko.

Halina
4/13 | 

Poikaystävän siskon kolme lasta 9v, 7v ja 1v sekä mies ja hän itse (raskaana, oottaa neljättä lasta) olivat kaikki oksutaudissa! :D ei käyny kateeksi! pyykinpesu rumba oli kuulemma melkoinen :D onneks koira tais säästyä taudilta!

Itse olen juuri se "EN KYKENE, EI PYSTY, KUOLEN!!!" - hemmo, apua mitähän mun muksuille tapahtuu??:o soitan ehkä aina äidille? Palkkaan Lastenhoitajan? Apua :D

6/13 | 

Tsemppiä ja pikaista paranemista! Sama täällä, en sairastanut juuri koskaan ennen lasta. Niiden mukana tulee pöpöjä ja lenssuja ja ja... Kaikkein mielenkiintoisin oli oksutauti, siinä sitten vaihdat vaippaa vati vierellä ja kiersi muuten kaikki. :( Ihana pupupaita!

7/13 | 

Eikä! Toivottavasti paranet pian tai saat ainakin nukuttua jossain välissä kunnolla! Minäkin olen ollut kaameassa flunssassa, ja mikä ihaninta, sitä edelsi vuosisadan karmein oksutauti... :x

JJomi
8/13 | 

Tsemppiä sairasteluun! Itselle iski kurkkutulehdus viikko takaperin ja pisin kuljettu matka taisi niinä päivinä olla sohvalta vessaan ja jääkaapille... Onneksi poikaystävä oli kotona tuomassa sairaalle vettä ja jäätelöä :D

Ps, Aika mahtavat sukat, mulla on samanlaiset, mutta vain kahdella vaalealla raidalla :)

soiint
10/13 | 

Paranemisia!! :)
Minua kiinnostaisi myös mitä Nöpölle kuuluu ja miten se on suhtautunut uuteen arkeen? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011