Jos kohdalle osuu sadepäivä ja perusshoppailu ei kiinnosta, kannattaa ottaa suunta kohti New Yorkin lelukauppoja. Kyllä, lelukauppoja.


n2

n2

Me ollaan luuhattu läpi kaikki mahdolliset lelukaupat mitä eteen on osunut, koska niissä nyt yksinkertaisesti on hauskimmat ihmeteltävät. Eikä kulu rahaa, paitsi jos mukana on yksi Star Wars hörhö, joka haluaa raahata kotiin täysikokoisen Stormtrooperin (ei, näin ei kuitenkaan tapahtunut).

Eipä sillä, ettenkö itse olisi huolinut riemusta kiljuen parvekkeelle Optimus Primea, Transformers FTW <3


n5

n5


n12

n12


n6

n6

Vanha Barbiefriikki otti myös kierroksia William & Kate -parista, Twilight-hahmoista ja ties mistä upeista teemanukeista:


n4

n4


n3

n3

Todellinen sarjisharrastajan unelmamesta löytyy Broadwaylta (840), kivenheiton päästä Union Squarelta kohti Sohoa, Forbidden Planet. Omfg ja muita latteuksia, en ole nähnyt noin kattavaa figuurikokoelmaa sitten Tokion! Salakuvasin Saku iPuhelimella kaikenlaisia herkkuja:


k1

k1


k6

k6


k2

k2


k7

k7


k3

k3


k5

k5


k4

k4


k8

k8

Lempihahmon kuolema. Traagista.

Nyt olisikin sitten kotimatkan aika. Takana mahtava loma, edessä oma sänky ja enemmän tilaa kuin 10 neliötä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

5/17 | 

Ihan totta, Nykissä lelukaupat on paljon siistimpiä kuin täällä:D Kävin ite siellä ollessani parissa, ja siellä oli maailmanpyörä, barbitalo ja vaikka mitä sisällä:D Ja toi jättitransformes on siisti:)

6/17 | 

aah lelukaupat <3 mekin käytiin viime kesän reilillä mun kaverin kanssa melkeen joka maassa Disney-kaupassa ^^ niissä oli aina kaikkia mikki-, minni-, aku-, jne hahmoja sen maan historiaan/kulttuuriin liittyvissä jutuissa, roomassa antiikin rooman tyylisinä jne. ja kaikkea muuta niiiiiiin ihanaa ^^

Kerttu
7/17 | 

Kävittekö muuten sattumoisin jo cafe lalossa, siellä on vaikka mitä juustokakkuja. Se valikoima.

10/17 | 

Oijoi, en tiedä tekeekö nää sun postaukset lainkaan hyvää New York- kuumetta potevalle...;D eli ihan mahtava tsekata teidän matkafiiliksiä!

11/17 | 

Näyttääpä jännittävältä paikalta, johon vois eksyä pidemmäksikin aikaa ! Otitteko New Yorkin ruokamestoista kuvia, kiinnostaisi nähdä sellaisia kuvia kovasti ! :-)

www.emmanblogi.com

tannttu
12/17 | 

Oii Star Wars kamaa :DD Pakko kierrellä sitten kesäkuussa kaikkia lelukauppoja!

Kaisu
13/17 | 

niin mun juttuni! tosin mä lähtisin kotiin varmaan tsiljoonan erilaisen lelun sun muun kanssa. <3 kaikki star wars -oheistuote mulle heti nyt. ja jos vaikka potteria ja disneytäkin löytyis, niin mä tyhjentäisin kaupan HETI! 8'D

14/17 | 

Kiitos vinkistä! Olen myös reilun kuukauden päässä Nykissä ja kerään postauksistasi tuoreita vinkkejä, kiitos niistä!

16/17 | 

Matkapostauksia on aina tosi kiva lukea! Niissä pääsee näkemään sitä matkailun todellista puolta, ei vain matkaesitteiden löpinää! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012