Piti tarkistaa googlella koska Free People Golden Quills Military Parka (kunnon nimihirviö) oli muotilehtien must have -listoilla, ja vuosi oli 2012! Voiko siitä olla noin kauan! Tässä sen näkee, että kun saan päähänpinttymän, vaalin sitä ikuisesti, tai kunnes löydän sen :D

Iskin silloin silmäni koristeelliseen parkaan, ja se jäi kummittelemaan takaraivoon. Ehtihän tässä muutama vuosi kulua, mutta kun samainen takki ilmestyi mobiilikirppis Zadaassa silmieni eteen, se oli menoa. Free People on lanseerannut takista monta eri väriä tässä vuosien varrella, joista osa lienee edelleen myynnissä, mutta tämä harmaanvihertävä on juuri se minkä halusin. Niina <3 kirppikset.

Military-tyyliset takit ovat aina olleet minun juttuni, ne ovat hyvä vastapaino melko naiselliseen tyyliin. Ja tämä sopii hyvin myös pipohiipparipäiviin eli kun otan vapaata mekoista.

Kommentit (3)

Ama_84
1/3 | 

Hei! Sain blogistasi aivan ihanan kirjailijavinkin, Kate Mortonin. Ahmin hänen teoksensa ennätysvauhdilla ja nyt olen hukassa. Mitä ihmettä luen seuraavaksi? Apua! Olisiko sinulla vinkata muita kirjailijoita, joiden tyyli ja teosten aiheet voisivat natsata Katen kirjojen jälkeen? Kaikkien vinkit ovat tervetulleita, kiitos jo etukäteen! :)

Kesäloma

Itse suosittelisin Audrey Niffeneggerin kirjoja, jos kaipaa luettavaa Kate Mortonin jälkeen. Oma suosikki hömppäkirjoista Aikamatkustajan vaimo. Älä katso tätä elokuvaa. Lue kirja. 

Sande
2/3 | 

Ihana takki, nuo kirjailut varsinkin<3 ps. Terveisiä charmikkaalle lady Clementinelle terveisin toinen vintage-kipsikissa hullu^..^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010