Keittiön yleisen siisteyden kannalta haluan että jokaiselle tavaralle ja sapuskalle on oma paikkansa, eikä mitään loju pöydillä irrallaan. Inhoan sellaista sekalaista leipä- ja hedelmäpussien nurkkausta, joka meille uhkaa aina muodostua yhteen pöytätason kulmaan. Ensimmäinen pieni mutta siisteyttä edistävä hankinta oli parin euron puulaatikko hedelmiä varten H&M Home -myymälästä, ja seuraavaksi otan missioksi etsiä kauniin leipälaatikon.

Se on jännä miten suuri vaikutus näillä pikkujutuilla on yleiseen ilmeeseen. Heti kun pääsi eroon hedelmäpusseista, pöytätaso sai ryhdikkyyttä. Eikä varsinaisesti haittaa että laatikko on kauniin turkoosi :D

Kommentit (9)

1/9 | 

Hedelmät kulhossa/laatikossa tms ovat kyllä asetelmista kaunein! Turkoosi laatikko on sinun keittiöösi ihan täydellinen. Minulla on tomaatit vihreässä Barokki-kulhossa, värit oikein houkuttelevat maistamaan.

2/9 | 

Täällä kans yks puulaatikkomeiniäkki :)
Ne on niin monikäyttöisiä (vaikka joskus saankin vähän palautetta kaikensorttisten boksien alituisesta kotiinraahaamisesta). Kivan turkoosin löysit!

Halina
3/9 | 

Itsellä sama juttu, kaikki hedelmäpussihässäkät aaarghhh!!:D koska syön nykyää hedelmiä paljon, mulla on nytkin 3 kippoa esillä:D on nii paljon helpompaa muistaa syödä esillä olevia ruokia + esteettisempää ehdottomasti!^^

Minna
4/9 | 

Ihana on! Minkävärinen yleiskone teille muuten kotiutui? Minä veikkasin pistaasia...:)

5/9 | 

Kovin on kaunis jopa henkkamaukan esineeksi tuo tarjotin. Itse ratkaisin ainaisen leipälaatikkopulman kauniin turkoosilla emalikattilalla :)

6/9 | 

Nättiä! Löysin kirpulta aivan ihanan vaaleansinisen metallisen leipälaatikon ehtaa vintagea. Se lähti aikoinaan mukaan ja nieli pikkusälän jolle meillä ei tässä kodissa ollut kätsyä kiinteää laatikkoa. Nätti kuin mikä. :)

piitzi
Liittynyt28.2.2014
7/9 | 

Aaah, meinasin alkaa hyperventiloimaan kun näin ton lootan!! Just tänään valitin miehelle kun meillä ei ole mitään kivaa kulhoa mihin meidän hedelmät mahtuis nätisti esille. En vaan millään kehtais tehdä taas tilausta hooämmälle kun just tilasin neitille ison läjän vaatteita.....Pitänee nukkua yön yli ja miettiä asiaa aamulla.

Hanna
8/9 | 

Oi! En ole aiemmin henkan kodista juuri pitänyt, mutta oi! Leipälaatikkoa olen itsekin etsinyt ainakin sata vuotta, joten nyt innolla odotan, millaisen onnistut löytämään :)

Sirpa
9/9 | 

Hei!
Ihana laatikko. Sinähän voisit löytää kirppikseltä vanhan peltisen leipälaatikon, sinun tuurilla se voisi löytyä ihanalla ruusu-kuviolla! Tai sitten maalaat sen mieleiseksi ja keittiöön sopivaksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Lokakuu