Otsikko summaa hyvin tunnelmat näitä kenkiä kohtaan:


Olen kovin iloinen että Minna Parikka on lisännyt mallistoonsa korkkareiden seuraksi upeita "arkikenkiä" maihareiden ja tennareiden muodossa, sillä liian usein arkikengät ovat kuolettavan tylsiä. Kauppareissut ovat paljon hauskempia jos jalassa on pupunkorvia :)

Kommentit (5)

2/5 | 

!!!!!!!!!

Lähetin turkulaiselle Televisio - kaupalle kyselyn, ottavatko he valikoimiinsa noita. Olen tällee hassu et tuon mielummin turkulaista kivijalkakauppaa kuin tilaan netistä tai matkustan Helsinkiin. Toi on kyl tosi kiva kenkä.

Anne
3/5 | 

Aivan mielettömät! Kävin juuri noita hypistelemässä Helsingin reissulla. Valikoimissa oli upean vihreitä, kokomustia ja näitä mustavalkoisia. Ra-kas-tan. Hauskoja ovat myös Parikan uudet Mikki Hiiren korvilla koristellut loaferit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011