Voimakas vihreä ja petroolin eri sävyt ovat upeita, mutta jostain syystä en ole historian saatossa osannut niitä juuri käyttää. Tämä liehuvahelmainen midihameeni on yksi harvoja vihreitä vaatteita, mitä omistan. Koin maailman isoimman herätyksen vihreän suhteen näiden asukuvien kautta, kun ymmärsin miten huikea yhdistelmä vihreä ja fuksia ovat! Melkoista sattumaa, että kyseiselle päivälle osui sadepäivä, ja jouduin turvautumaan sateenvarjoon (saatu blogin kautta).

Hame: Lindex / Sateenvarjo: Pasotti - Mustahöyhen / Hattu: KN Collection / Kengät: BullBoxer / Rotsi: Vila

Sormet syyhyävät päästä pöllyttämään Eurokankaan kangaspakkoja ko. väreissä! Hameen idea alkaa jo muodostua... Olisipa rajattomasti aikaa käsitöille ja kangastukku omalla kotipihalla!

Kommentit (6)

Vierailija
2/6 | 

Kiitti kuvista! Just meinaan mietin miten pukisin syksyyn midihameen, voiko laittaa paksut sukkikset alle. Hyvinhän ne näyttää sopivan :)

Sande
4/6 | 

En kestä, sillä tää on varmaan syksyn ihanin asu ja väriyhdistelmä<3 Ihan perfect! Ja tuo "liisa ihmemaassa"- sateenvarjo flamingonuppeineen on käsittämättömän hieno; harmi ettei Mustahöyhen myy netissä, kun en juuri nyt pääse stadiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011