Lauantaina juhlittiin Tampere Roller Derbyn vuotta 2014 vuosijuhlan merkeissä ja vaikken ollut aktiivi viime vuonna vauvahommien vuoksi, menin kuitenkin mukaan juhlistamaan seuran saavutuksia ja moikkaamaan pelikavereita. Tuli taas selväksi miksi roller derby on maailman parasta ja miten mahtavaa (ja pelottavaa) on palata takaisin rullille. Menee aluksi tietysti täysin lolleroinniksi kun opettelen uudelleen luistelemaan mutta eiköhän se siitä. Voi olla vähän takamus kipeänä ensimmäisten treenien jälkeen... lauantain jälkeen puolestaan oli kipeänä lähinnä naama, sillä tuli naurettua taas koko vuoden edestä.

Olin kerrankin kokeellinen juhla-asuni suhteen ja valitsin kaksi settiä jotka eivät periaatteessa sovi keskenään yhteen, mutta jotka lopulta olivatkin tosi hauskat. Lilat Raquelit ja Irregular Choicen käsilaukku + H&M:n pitkä hame ja Asoksen kukkapaita.Sanonpahan vaan että jokaisella tulisi olla glitterintäyteinen niin-kauhea-että-se-on-jo-ihana yksisarvislaukku. Sitä katsellessa tulee aina hyvälle tuulelle ja muistaa että joka asiaan ei tarvitse suhtautua niin vakavasti etteikö mukaan mahtuisi vähän glitteriä.

 

Kommentit (11)

3/11 | 

Ihanan persoonallinen asu! :) Leikkisyys on kivannäköistä aikuisten asuissa, ellei se mene liian överiksi. Suloinen laukku! ^^

Anne
9/11 | 

Aivan ihana tuo hame!! Onko mahdollisesti H&M:n myymälästä, verkkokaupasta en löytänyt. Ihana ja inspiroiva blogi sinulla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011